Solifer

"En klassiker på väg"

Solifer tillverkar husvagnar och husbilar med särskild tanke på vårt nordiska klimat. I över 50 år har vi levt oss in i hur regn och sol, kyla och värme kommer att påverka ditt boende

Och vi har ägnat oräkneligt många timmar åt att hitta körglädjen och sen komma på hur vi bäst kombinerar den med komfort som håller i ur och skur. Vi bestämde oss redan för 50 år sedan att en Solifer ska tåla att hänga med och vara det ultimata och obegränsade ressällskapet för dig som vill ut på äventyr. En tanke som har visat sig vara lika rätt än idag.

Framtiden är en plats där mycket måste rymmas. Tidigare tillverkades endast våra husbilar på fabrik i Tyskland, men genom att även låta våra husvagnar tillverkas på samma plats som våra husbilar har vi nu hittat ett effektivt sätt att hålla kostnaderna nere och ändå göra tillverkningen så kvalitativ och omsorgsfull som vi vill att en Solifer ska vara. Efter så lång tid vid skissbordet för att hitta nya och ännu bättre detaljer och lösningar måste ju resultatet bli en smart investering som du har glädje av i många, många år framöver.

Men framtiden handlar också om ansvar. En Solifer är ju bokstavligen gjord för att njuta av naturen och bli ett med den så självklart ligger miljön oss varmt om hjärtat.

Kontakt

Telefon: 0942 – 520 00
Hemsida: http://www.polarvagnen.com/
Org-nr: 556197-3735


Husbilar från Solifer

Återförsäljare av Solifer

WiMA Fritid AB

34014 Lagan
037235110
Hemsida

Fritids Metropolen AB

90580 Umeå
090109950
Hemsida

JG´s Husvagnar AB Göran Grahn

681 KRISTINEHAMN
0550-131 13
Hemsida