Lysekils Marina Basteviksholmarna

1 mil från Lysekils centrum

Hitta hit

Från väg 162 sväng av mot Preemraff, följ sen vita skyltar mot Basteviksholmarna

Slättna Basteviksholmen Lysekil
0523-40033 / 0723-240033
[email protected]
Webbplats
Koordinater: 58.31731550, 11.39634630
Koordinater: 58°19'2.34"N, 11°23'46.85"E
se pris


Information

Pris från: 260 SEK
Antal ställplatser: 46 st
Antal med elektricitet: 46 st
Säsong: april - september
Priser och andra uppgifter kan ha förändrats sedan vi uppdaterade sidan. Kolla alltid med ställplatsen för att försäkra dig om att informationen stämmer.

Faciliteter

El
Toaletter
Tillgång till dusch
Restaurang
Dricksvatten
Latrintömning
Tvättstuga
Handikapp WC
Kiosk
Äventyrsgolf
Boulebana
Badplats

Beskrivning

EN INBJUDAN TILL BOHUSLÄN
Oavsett om du kommer till Basteviksholmarna med båt, bil, husbil eller till fots så möts du av lugnet. Här får du helt enkelt lov att koppla av. I den vackra och unika naturen mitt i Bohusläns skärgård ligger vår lilla pärla till båthamn. Här njuter du av ett härligt hamnliv, även utan båt. Promenera en stund, ta en glass i hamnkiosken eller varför inte en cykeltur för att utforska närområdena och de pittoreska samhällena intill, Skalhamn och Norra Grundsund.

På Basteviksholmarna finns flera badställen att välja på när det är dags för ett dopp. Föredrar du att hålla dig på torra land så kanske en stunds makrillfiske passar bättre. Här är erkänt bra fiskevatten för den som har lite tur och skicklighet.

VÄLLAGAD MAT OCH UNDERHÅLLNING
I hamnens restaurang, som drivs av familjen Röström, råder en härlig familjär stämning och här får vällagad mat och välsmakande drycker stå i centrum. På Bastevik Bar & Köks egna hemsida hittar du öppettider och aktuell meny.

PERFEKT UTGÅNGSPUNKT FÖR DIG SOM VILL UTFORSKA MER
Med ett skyddat läge men precis intill havets E6 befinner du dig ”mitt i smeten” när du vill lämna hamnen för ett äventyr. Lysekil, Bohus Malmön, Kungshamn och Smögen ligger alldeles nära. Fantastiska öar som Kornöarna och Hållö ligger nästgård.

EN UNIK PLATS MED GRANITEN I CENTRUM
Vår hamn har ett alldeles speciellt läge mitt i den Bohuslänska naturen, omgiven av hav och granit så långt ögat når. Här finns mycket intressant historia kring stenhuggerinäringen och sjöfarten att ta del av. Vårt hamnkontor är InfoPoint och vill du ha information om området, tips på promenadstråk eller våra bästa insidertips på platser att uppleva i Bohuslän så titta in till oss! Vårt mål är att skapa en öppen och hållbar destination, där många ska få njuta men med minsta möjliga inverkan på naturen så väl på land som under havsytan. Läs gärna mer i vår hållbarhetspolicy hur vi arbetar med hållbarhet hos oss.

Varmt välkommen!

Sökning
Ruttplanerare
Avstånd från vald stad
Avstånd från vald stad
radie
km
Du måste välja ett alternativ i listan innan du går vidare
Välj radie
5 km
10 km
20 km
30 km
40 km
50 km
60 km
70 km
80 km
90 km
100 km
150 km
200 km