Köpa plastglas till husbil

Drick ur riktigt snygga glas när du campar med husbil. Köp plastglas så får du säkra och hållbara glas. Vi ger dig populära plastglas till husbil och en bra köpguide.
Läs artikeln

Köpa hopfällbar hink till husbil

Var platseffektiv och köp en hopfällbar hink till husbil. Den är enkel att ta fram när du ska använda den och tar liten plats. Se populära hopfällbara hinkar och läs köpguiden.
Läs artikeln

Välj rätt insektsdödare till husbil

Vill du hålla irriterande insekter borta när du campar? Då ska du köpa en insektsdödare som gör att du får en myggfri miljö. Se populära insektsdödare till husbil och läs köpguiden.
Läs artikeln

Köpa kokplatta till husbil

Vill du äta hemlagade varma måltider när du campar med husbil? Då ska du köpa en elektrisk kokplatta till husbil som är perfekt för det lilla köket. Se våra utvalda kokplattor och läs köpguiden.
Läs artikeln

Välj rätt miniugn till husbil

Unna dig ugnslagad mat när du är på semester. En miniugn till husbil gör det möjligt att få ugnsrostade grönsaker och grillad kyckling. Se utvalda miniugnar till husbil och ta del av vår köpguide.
Läs artikeln

Köpa brandfilt till husbilen

Det går snabbt när det väl har börjat brinna. Brandsäkra din husbil genom att komplettera din brandsläckare med en brandfilt. Se bra brandfiltar till husbil och läs köpguiden för att välja rätt.
Läs artikeln

Köpa fotsteg för fast montering till husbil

Det är en bit mellan husbilen och marken. För att underlätta när du stiger i och ur husbilen kan du köpa ett infällbart fotsteg som du monterar fast. Se våra utvalda monterbara fotsteg och läs köpguiden.
Läs artikeln

Köpa lösa fotsteg till husbil – så väljer du rätt

Ett löst fotsteg är perfekt att ställa fram för att lättare kliva i och ur husbilen om du saknar ett inbyggt fotsteg. Se våra utvalda och läs köpguiden.
Läs artikeln

Köpa hängmatta till camping – hitta rätt modell

Unna dig en skön hängmatta att vila i när du campar. Det finns många lätta modeller. Ta del av vår köpguide och se populära hängmattor att ta med till din husbilssemester.
Läs artikeln

Välj rätt brandvarnare till husbil

En brandvarnare kan rädda liv. Därför ska du också ha en brandvarnare i din husbil som varnar om det brinner. Se populära brandvarnare och läs köpguiden.
Läs artikeln

Köpa brandsläckare till husbilen

Du vet aldrig när olyckan är framme. Köp en brandsläckare till husbilen för att få en brandsäker campingsemester. Se populära brandsläckare och läs vår köpguide.
Läs artikeln

Köpa kylväska för 12 volt

Håll din mat och dryck kall och fräsch, även när du går på utflykt eller till stranden. En elektrisk kylväska för 12 volt håller kylan riktigt bra. Se utvalda kylväskor till husbil och ta del av köpguiden.
Läs artikeln

Köpa vindskydd till camping

Ett vindskydd skyddar mot vind och regn och är ett bra tillbehör till din campingsemester när du är iväg med husbilen, husvagnen eller tältet. Se utvalda vindskydd och läs köpguiden.
Läs artikeln

Så väljer du rätt AC till husbil

Är du känslig för värme? Då kan det vara bra att köpa en AC till din husbil så att varma dagar och nätter blir behagliga under semestern. Se våra utvalda AC till husbil och läs köpguiden.
Läs artikeln

Köpa besticklåda till husbil

Håll ordning och reda på dina bestick med en smart bestickförvaring. Vilken modell passar bäst till husbil? Vi ger dig bra besticklådor till husbilen och en läsvärd köpguide.
Läs artikeln

Köpa glashållare till husbil

Håll dina glas och koppar hela med en riktigt bra glashållare till husbil. Se våra utvalda glashållare till husbil och ta del av köpguiden – så att du kan använda dina favoritglas även på semestern.
Läs artikeln

Köpa campinggrill – här är de bästa

Ta med dig grillen när du är och campar med husbilen. Det finns många sätt att få en grillad middag. Se våra utvalda campinggrillar och läs köpguiden.
Läs artikeln

Köpa diskbalja till husbil – se utvalda favoriter

Diska middagsporslinet skinande rent i en diskbalja när du är iväg och campar. Se våra utvalda diskbaljor till husbil och läs köpguiden för att välja diskbaljan för dig.
Läs artikeln

Välj rätt stödben till husbil

Ett stödben hjälper till att stabilisera och nivåreglera din husbil när du är iväg och campar. Vi hjälper dig att välja rätt stödben och tips på vilka som är bra.
Läs artikeln

Köpa nivåklossar till husbil – hitta de bästa här

Är marken ojämn där husbilen står på campingen? Köp nivåklossar och justera enkelt nivån så att husbilen står riktigt stadigt. Se våra utvalda nivåklossar till husbil och läs köpguiden.
Läs artikeln

Gasolgrill camping – så väljer du rätt gasolgrill

Är du sugen på grillat till middag? Då ska du ta med dig en riktigt bra portabel gasolgrill för camping, som du enkelt startar med ett knapptryck. Vi ger dig bra gasolgrillar och en stor köpguide.
Läs artikeln

Välj rätt vattendunk med kran till husbil

Ta med dig eget färskvatten på husbilssemestern. Köp en vattendunk med kran till husbil och fyll på hemma eller på bensinstationen. Så våra utvalda vattendunkar.
Läs artikeln

Köpa myggnät till husbilen

Håll irriterade insekter borta med ett myggnät till husbil. Det finns flera modeller att välja mellan – se våra utvalda exempel och ta del av köpguiden.
Läs artikeln

Liten frysbox till husbil – så väljer du rätt

Köp en liten frysbox till husbilen för att kunna ta med dig frysvaror på semestern. Här har vi valt ut populära frysboxar och tagit fram en bra köpguide.
Läs artikeln

Välj rätt campingdusch till husbil

Låt inte avsaknaden av ett badrum stoppa dig från att ta en dusch när du campar. En campingdusch ger dig möjligheten att duscha överallt. Se våra utvalda campingduschar och läs köpguiden.
Läs artikeln

Välj rätt gasolkylskåp till husbil

Letar du efter ett kylskåp till husbilen? Köp ett gasolkylskåp om du vill ha ett som inte belastar husbilens el. Se våra utvalda gasolkylskåp och läs köpguiden.
Läs artikeln

Välj rätt uppblåsbar soffa till husbil

Vill du ha en mer bekväm husbilssemester? Då ska du köpa en uppblåsbar soffa att vila i en varm sommardag. Se exempel på uppblåsbara soffor till husbilen och ta del av köpguiden.
Läs artikeln

Så väljer du rätt husbilsöverdag

Skydda din husbil från regn, snö, smuts och sol när du inte använder den. Ett husbilsöverdrag håller din husbil fin och fräsch i många år. Se våra utvalda husbilsöverdrag och läs köpguiden.
Läs artikeln

Köpa Porta Potti eller annan portabel toalett till husbil

Vilken toalett är bäst till husbilen? Vi ger dig en köpguide om portabla toaletter till husbil och förslag på populära fritidstoaletter som till exempel Porta Potti.
Läs artikeln

Bästa gasolkök till husbil

Vill du laga varm mat i din husbil? Då ska du köpa gasolkök för inomhusbruk som ger dig goda måltider på semestern. Se våra utvalda gasolkök och läs köpguiden innan du gör ditt köp.
Läs artikeln

Köpa handdammsugare till husbilen

Få det lika rent i husbilen som hemma med en handdammsugare. En handdammsugare är en lätt och sladdlös dammsugare. Se våra utvalda modeller och läs köpguiden innan du bestämmer dig.
Läs artikeln

Välj rätt cykelställ till husbil

Ta med cyklarna på din husbilssemester för en roligare upplevelse. Se våra utvalda cykelställ till husbil från till exempel Thule och Fiamma och läs stor köpguide.
Läs artikeln

Köp ett stormkök – årets julklapp 2020

Årets julklapp 2020 är ett stormkök, som ger dig möjlighet att laga riktig mat ute i naturen. Vi ger dig bra stormkök och en stor köpguide med saker att tänka på innan du klickar hem ditt stormkök.
Läs artikeln

Trådlös backkamera – för en säkrare körning

En husbil är stor och kan upplevas som svår att parkera. Köp en trådlös backkamera för en säkrare körning och parkering. Backkamera trådlöst – vi hjälper dig att välja rätt.
Läs artikeln

Omvandlare 12 volt till 230 volt

Gör din semester i husbilen enklare med en omvandlare, så att du kan använda samma saker i husbilen som hemma. Vi ger dig omvandlare 12 volt till 230 volt och en läsvärd köpguide.
Läs artikeln

Välj rätt strömbrytare 12 volt

Precis som hemma kan du behöva byta strömbrytare till din husbil så att du kan tända och släcka ljuset. Vi ger dig utvalda strömbrytare 12 volt och en köpguide.
Läs artikeln

Omnia ugn – ugn på spisen

Omnia ugn är en portabel miniugn som du använder direkt på spisen. Bekvämt och smidigt till husbilen eller där du saknar ugn, för både mat och bakning. Läs mer om ugnen och tillbehören.
Läs artikeln

Välj rätt batteri 12 volt

Husbilens batteri har oftast en lång livslängd, men har du rullat många mil eller har ett batteri som krånglar behöver du köpa ett nytt. Se våra utvalda 12 voltsbatterier och läs vår köpguide.
Läs artikeln

Välj rätt vattenpump 12 volt

En vattenpump gör så att du automatiskt får vatten till kranen i din husbil. Enkelt och smidigt. Ta del av våra utvalda vattenpumpar för 12 volt och läs vår köpguide.
Läs artikeln

Välj rätt solceller 12 volt

Vill du ha tillgång till el var du än befinner dig med husbilen? Då ska du köpa solceller för 12 volt som lagrar el till husbilens batteri. Vi ger dig exempel på solceller till husbil och all information inför köpet.
Läs artikeln

Välj rätt 12 volts tv

Ta med dig underhållningen på resan – med en tv kan du se dina favoritserier och program oavsett var du befinner dig. Vi ger dig bra 12 volts tv och saker att tänka på innan köpet.
Läs artikeln

Välj rätt kylbox 12 volt

Den elektriska kylboxen håller dina kylvaror både kalla och fräscha under transporten. Vi presenterar kylboxar med 12 volt och en bra köpguide.
Läs artikeln

Välj rätt vattenkokare 12 volt

Gör vardagen i husbil enklare med en vattenkokare. Efter en stund har du varmt vatten till ditt te, barnens välling eller till matlagningen. Vi ger dig bra vattenkokare med 12 volt och en stor köpguide.
Läs artikeln

Välj rätt 12 volts kaffebryggare

Hör en kopp kaffe till din morgonrutin? Då dricker du garanterat också kaffe när du är iväg med husbilen. Vi ger dig populära 12 volts kaffebryggare och en stor köpguide.
Läs artikeln

Välj rätt 12 volts kylskåp till husbilen

Letar du efter ett kylskåp till husbilen? Ett pålitligt kylskåp håller din mat kall och fräsch under hela semestern. Vi har samlat bra campingkylskåp som drivs av 12 volt och en läsvärd köpguide.
Läs artikeln

Populära 12 voltsprodukter för campare

När du ska välja hushållsprodukter eller andra större saker som ska kopplas in med el i din husbil finns det en hel del att tänka på. Vi guidar dig rätt i voltdjungeln och ger dig en stor lista över 12 voltsprodukter som en campare behöver.
Läs artikeln

Melaminservis till husbil – så väljer du rätt

En melaminservis är perfekt att duka bordet med när du är iväg med husbilen istället för vanligt porslin. Här får du koll på vilken servis av melamin du ska välja och vad fördelarna är.
Läs artikeln

Vad gäller för vinterdäcken på din husbil?

Ska du köpa nya vinterdäck till din husbil? I Sverige gäller olika regler för vinterdäck beroende på hur tung husbilen är. Se våra utvalda vinterdäck och läs vår köpguide. När du klickar dig vidare på länkarna nedan kan du välja dimension eller slå in registreringsnummer så får du förslag på lämpliga vinterdäck till din husbil.
Läs artikeln

Vindskydd till husbil – så väljer du rätt

Skydda dig och husbilen från vind med ett bra vindskydd. Ett bra vindskydd kan även skydda mot stark sol och ge dig en mer privat miljö. Ta del av våra rekommenderade vindskydd och vår köpguide.
Läs artikeln

Välj rätt campingstol till din husbil

Att ha en bra campingstol i husbilen är självklart för de flesta husbilsägare. Den går fort att ta fram vid användning och tar lite plats vid förvaring. Ta del av våra rekommenderade campingstolar och vår köpguide.
Läs artikeln

Välj rätt campingbord till din husbil

Ett bra campingbord är lätt att fälla ihop, tar liten plats och ska inte väga för mycket. Ta del av våra rekommenderade bord och läs vår köpguide innan du bestämmer vad du ska köpa till husbilssemestern.
Läs artikeln