Köpguide för husbilsprodukter och campingtillbehör

Få hjälp med att köpa rätt campingtillbehör och utrustning till din husbil. Vi håller koll på trender, tester och hittar nya användbara produkter. Det kan vara svårt att hitta bland alla olika varianter när man skall köpa campingmöbler eller olika husbilstillbehör. Tanken med våra köpguider är att visa lite olika alternativ av produkterna, helt enkelt en riktig köpguide!

Vad gäller för vinterdäcken på din husbil?

Ska du köpa nya vinterdäck till din husbil? I Sverige gäller olika regler för vinterdäck beroende på hur tung husbilen är. Se våra utvalda vinterdäck och läs vår köpguide.
Läs artikeln

Vindskydd till husbil – så väljer du rätt

Skydda dig och husbilen från vind med ett bra vindskydd. Ett bra vindskydd kan även skydda mot stark sol och ge dig en mer privat miljö. Ta del av våra rekommenderade vindskydd och vår köpguide.
Läs artikeln

Välj rätt campingstol till din husbil

Att ha en bra campingstol i husbilen är självklart för de flesta husbilsägare. Den går fort att ta fram vid användning och tar lite plats vid förvaring. Ta del av våra rekommenderade campingstolar och vår köpguide.
Läs artikeln

Bra campingbord till husbilen

Ett bra campingbord är lätt att fälla ihop, tar liten plats och ska inte väga för mycket. Ta del av våra rekommenderade bord och läs vår köpguide innan du bestämmer vad du ska köpa till husbilssemestern.
Läs artikeln