Nyheter Husbil.se

Snygga och sköna kläder för husbilslivet

Husbil.se 2024-06-24

BETALT SAMARBETE MED SPORTSHOPEN

När du ska iväg med husbilen kan det vara skönt med kläder som är anpassade för friluftsliv. Hos Sportshopen hittar du vandringskläder och friluftskläder av hög kvalitet från bland annat deras egna varumärke Swedemount. Vi tipsar om de bästa kläderna för campinglivet.

Sportshopen kläder

Här bär vi piléjackan Nordkap Pile Jacket, som finns för både dam och herr. Ett värmande plagg när du åker iväg med husbilen i höst. 

Sportshopens Swedemount är ett jordnära varumärke som gör sport- och fritidskläder för hela familjen. Företaget grundades 1991 i Grebbestad och de har flera olika serier att välja mellan.

Kläder från Sportshopen. Sportshopen gör slitstarka friluftskläder för hela familjen som är följsamma när du hoppar in och ut ur husbilen. Här bär vi Lofoten Hybrid Jacket som finns för både dam och herr. 

Swedemount Nordkap

Nordkap är en serie outdoorprodukter i tåligt SWX™-vaxbehandlat tyg som är slitstarkt och skyddar mot UV-strålning och mygg. Plaggen är dessutom vind- och vattenavvisande. Utvalda delar på kläderna har stretchpaneler som ger dig en högre rörlighet när du är ute i naturen.

Se alla kläder från Nordkap

Swedemount Lofoten

Lofoten är en kollektion som har fokus på rörlighet och funktionalitet. Plaggen är förstärkta på utsatta områden utan att tumma på rörligheten. De passar aktiva friluftsentusiaster under vår och sommar.

Se alla kläder från Lofoten

Tips på kläder från Swedemount

Nordkap Pile Jacket, herr och dam

Piléjacka i mjukt material med hög krage med hakskydd och hellång dragkedja. En modern klassiker med snygga detaljer i läder och slittåliga armbågsskydd. Jackan finns i dam- och herrstorlekar.

Sportshopen kläderNordkap Pile Jacket kommer i ett mjukt material med snygga läderdetaljer och armbågsskydd. 

Tromsö Fleece, herr

Lätt och tunn fleecetröja för herr i naturnära färger. Mjukt material med borstad insida, hellång dragkedja och två fickor på framsidan.

Sportshopen kläderTromsö Fleece är en tunn tröja i mjukt material och borstad insida. 

Stryn Fleece, dam

Lätt och tunn fleecetröja med mjuk borstad insida, hög krage och hellång dragkedja. Fleecen har två handfickor med dragkedja.

Sportshopen kläderStryn Fleece är en tunn och lätt fleecetröja med mjuk borstad insida. 

Nordkap Stretch Jacket, herr och dam

En smidig trekkingjacka i dam- och herrstorlekar som passar för alla typer av utomhusaktiviteter. Den är tillverkad av ett slitstarkt och hållbart material och är vaxad med SWX-vax som skyddar mot UV-strålning och mygg. Den är vind- och vattenavvisande med god andningsförmåga. Stretchpaneler, tvåvägsdragkedja och flera fickor med dragkedja.

Sportshopen kläderNordkap Stretch Jacket finns för dam och herr och är en smidig trekkingjacka.

Nordkap Stretch Pants, herr och dam

Ergonomiska, snygga och tåliga vandringsbyxor i dam- och herrstorlekar. Passar för alla väder och är vind- och vattenavvisande och har god andningsförmåga och UV-skydd.

Vill du parkera med husbilen nära Sportshopen i Grebbestad finns: 
Ställplats Sportshopen Grebbestad

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.