Full HD-tv
Philips 24PFS5535 12 volt

En prisvärd Full HD-tv med 24 tum och snygg vit ram.

Produktegenskaper

 • Full HD
 • 24 tum
 • Prisvärd

Produktöversikt

Philips 24PFS5535/12 är en lätt 24 tums-tv med Full HD-upplösning som ger renare bild och vackra kontraster. Den fungerar med en 12 voltsströmkälla som du ansluter i vägguttaget med en DC-adapter som följer med. Du kan också använda den i ditt vanliga vägguttag hemma. Vill du ansluta din dator eller Chromecast i tv:n för att kunna streama så finns det en USB-ingång. TV:n har en modern vit ram som är snygg till husbilen.

Storlek: 24 tum

Mått: B 51,23 cm x D 5,41 cm x H 31,7 cm

Vikt: 2,6 kg

Energiklass: A


Liten smart-tv
Reflexion LEDW22i LED-TV 12 volt

En liten och lätt smart-tv på 21,5 tum med Full HD.

Produktegenskaper

 • Full HD
 • LED-skärm
 • Smart-tv med integrerad wifi

Produktöversikt

Reflexion LEDW22i LED-TV är en svart 21,5 tums Full HD-tv med LED-skärm. Det är en smart-tv med integrerat wifi så att du enkelt kan streama dina favoritserier, lyssna på musik eller komma åt dina sociala medier. Du kan också spegla din mobil med en förinställd app. För att kunna använda tv:n i husbilen har den en 12 voltsadapter och du kan också använda den i ett vanligt 230 voltsuttag.

Storlek: 21,5 tum

Mått: B 50,1 cm, D 17 cm x H 34,5 cm

Vikt: 2,4 kg

Energiklass: A


Prisvärd smart-tv
Andersson LED2445HDS 12 volt

En prisvärd och HD Ready smart-tv på 24 tum.

Produktegenskaper

 • HD Ready
 • LCD-tv
 • Smart-tv

Produktöversikt

Den prisvärda smart-tv:n Andersson LED2445HDS har stöd för drift på 12 volt, men kan också kopplas in i ett 230 voltsuttag. Med sina 24 tum passar den perfekt till husbilen. Den är HD Ready och har en LED-kantbelyst LCD-skärm. Eftersom den är smart går det enkelt att koppla upp sig mot de största streamingtjänsterna som Netflix och Youtube. 12 voltkabel säljs separat. TV:n finns även i vitt för den som tycker att det passar bättre.

Storlek: 24 tum

Mått: B 55,3 cm, D 13,5 cm x H 36,5

Vikt: 3,5 kg

Energiklass: A+


Inbyggd DVD
Reflexion LDD3288 LED-TV 12 volt

En större Full HD-tv i 32 tum med inbyggd DVD-spelare.

Produktegenskaper

 • LED-tv
 • Full HD
 • Integrerad DVD-spelare

Produktöversikt

Reflexion LDD3288 LED-TV är en tv som kan anslutas till husbilens 12 volt, men också till ett vanligt 230 voltsuttag. TV:n är på 32 tum och passar dig med lite större plats i husbilen. Det är en LED-tv med Full HD för riktigt bra bild. Den har en integrerad DVD-spelare för dig som vill se på film på gammalt traditionellt sätt. Föredrar du en streamingtjänst så finns det USB-uttag att stoppa in en Chromecast, lös hårddisk eller datorn. För en säkrare transport kan du hänga tv:n på väggen.

Storlek: 32 tum

Mått: B 73 cm, D 19,6 cm x H 47,5 cm

Vikt: 5 kg

Energiklass: A


Köpguide: Så väljer du rätt tv till husbilen

Börjar du alltid morgonen med att se på nyheterna, älskar du att se på serier eller har barn som vill unna sig en film på kvällen? Dra inte ner på lyxen när du är ute och rullar och köp en bra 12 volts tv till din husbil. De är oftast lite mindre för att få plats men samtidigt billigare. En tv ger många en stunds njutning eller nedvarvning efter en lång dag utomhus eller på vägen.

Tv-apparaterna är anpassade till 12 volt

För att tv:n ska vara kompatibel med din husbil så måste den gå att ansluta till 12 voltsuttaget. Många tv-apparater som går att använda till husbil eller husvagn har en adapter som du kopplar ihop med tv:n och sedan in vägguttaget. De flesta går även att använda hemma i ett vanligt 230-uttag så att du får användning för den även när du inte är på semester. 

Storlek och tum på tv:n

De flesta som letar efter en ny tv är ute efter en stor modell. Men i en husbil så är en större tv inte alltid att föredra på grund av platsbrist. Det finns tv-apparater för 12 volt som är lite större också men de flesta ligger på runt 19-25 tum. Du kan hitta en husbilstv för upp till 40 tum också, men då är priset också oftast lite högre. Det som är bra med de moderna tv-apparaterna är att du inte behöver få en sämre kvalitet bara för att tv:n är mindre. Många är i Full HD och har en riktig högklassig bild och bra ljudkvalitet.

Tv med fler funktioner

Väljer du en smart-tv så har du tillgång till många streamingtjänster utan att ansluta till externa enheter. Du behöver dock koppla upp dig till nätet för att programmen ska fungera. Du kan också välja en tv för husbil med USB-uttag om du vill koppla in en Chromecast, dator eller extern hårddisk. Har du inte tillgång till internet och föredrar att se på film med en DVD ska du välja en tv som har en inbyggd. Du slipper köpa två prylar och du sparar dessutom plats i husbilen.

Tänk på säkerheten

När du åker med en husbil är det också viktigt att tänka på säkerheten, att inredningen sitter fast och inte glider iväg under körningen. Det är därför en fördel om tv:n kan vägghängas så vet du att den sitter ordentligt på plats. 

Läs också: Populära 12 voltsprodukter för campare


Redaktionen
Husbil.se
info@husbil.se