Bästa för glas med fot
Mega Klipp glashållare

En glashållare i plast som passar till glas med fot.

Produktegenskaper

  • Glashållare i plast
  • Passar till glas med fot
  • Sätts fast med skruv eller dubbelhäftande tejp

Produktöversikt

Mega Klipps enkla glashållare passar till vinglas, ölglas, cognacglas eller annat glas med fot. Glashållaren är ett perfekt husbilstillbehör så att du slipper krossat glas när du är ute och kör med husbilen. Du sätter fast glaset med foten i hållaren och kupan neråt. Hållaren sätts fast i väggen med skruv eller dubbelhäftande tejp. Detta är ett set med fyra glashållare.


Bästa för två glas
Mega Klipp glashållare dubbel

En glashållare för två glas som håller glasen på plats.

Produktegenskaper

  • Glashållare i plast för två glas
  • Passar till glas med fot
  • Sätts fast med skruv eller dubbelhäftande tejp

Produktöversikt

Mega Klipps glashållare för två glas är ett bra val om du vill hålla dina glas i husbilen hela även under tuffa svängar. Glashållaren sätter du fast i väggen med skruv eller säker dubbelhäftande tejp. Genom den här glashållaren kan du dricka vin, öl eller annan dryck i riktiga glas med fot. Glashållaren kommer i 2-pack.


Glashållare i skum
Wamovo glashållare skum

En glashållare i skum som håller både glas och koppar på plats.

Produktegenskaper

  • Anpassningsbar glashållare i skum
  • Passar både glas och koppar
  • Får plats med 12 glas

Produktöversikt

Wamovos glashållare i skum är en praktisk förvaring åt dina glas och koppar i husbilen. Skumblocket gör det möjligt att ta med även de finaste glasen på campingen. Den halkar inte runt och håller dina glas säkert på plats. Den kan även skäras till för att passa dina mått i husbilen. Glashållaren kommer i 2-pack och varje block får plats med 12 glas eller koppar.

Storlek: 330 mm x 245 mm x 60 mm


Köpguide: Så väljer du rätt glashållare till husbil

Säkerheten är viktig när du är ute på vägarna. Det är lätt att saker åker i golvet när husbilen svänger eller bromsar tvärt. Har du ömtåliga saker är det bra att sätta fast dem ordentligt, så att de inte går sönder. Därför kan en glashållare till husbil vara ett bra alternativ så att du kan ta med dig även dina finaste glas på campingen. Det finns flera olika sorters glashållare, och vi hjälper dig att välja rätt.

Fördelar med en glashållare

Visst är det trevligt att kunna dricka ur riktiga glas istället för i plast när du är iväg och campar med husbilen? Det är en lyxig känsla att dricka fredagsvinet i ett riktigt vinglas en varm sommareftermiddag. Genom att förvara glasen tryggt i en glashållare är detta en möjlighet. Glashållaren klarar hårda inbromsningar, snäva svängar och oväntade gupp bra.

Glashållare till husbil - håller dina vinglas och koppar hela.

Glashållare till glas med fot

En glashållare till vinglas, cognacglas, ölglas eller annat glas med fot monteras på väggen så att kupan hänger ner mot golvet. Den består av en eller två små hållare som kniper åt vinglasets fot. Glaset sitter sedan ordentligt fast och klarar även de tuffaste svängarna. De flesta är i plast och sätts i väggen eller i köksskåpet med skruvar eller dubbelhäftande tejp.

Glashållare i skum

En glashållare i skum passar till både glas och koppar av varierande storlek. Eftersom den är gjord i skum är den också väldigt lätt, men utan att glida runt då den fäster bra i underlaget. Den här sortens glashållare håller dina glas ordentligt på plats under hela din husbilssemester. De flesta modeller är kompakta och får plats i husbilens köksskåp, men vissa kan du även skära till så att de passar. 

Läs också: Melaminservis till husbil – så väljer du rätt


Redaktionen
Husbil.se