Nyheter Husbil.se

Camp4you tvingas stänga – Stor utförsäljning

Emelie Johansson 2014-04-24

De har fått flera utmärkelser i Dagens Industri, kallar sig för Norrlands Husbilsmecka och ser alltid till att de senaste nyheterna inom Husbilsvärlden finns i butiken. Efter mycket om och men har nu Michael Danielsson, VD för Camp4you tagit det svåra beslutet att stänga ner butiken.

För 10 år sedan öppnade Michael Danielsson butiken Camp4you i Piteå. Hans stora vision om att bli en av de främsta återförsäljarna av husvagnar började ta fart och snart hade butiken blivit ett omtalat namn på mångas läppar. Butiken kom att bli Norrlands största inom husbilsförsäljning.

Natten mot fredagen den 12e april 2013 hände någonting som ingen hade kunnat ana. I Piteås stora industriområde Backen där Camp4you ligger beläget upptäcker man att en stor brand härjar och hela butiken med lager står i lågor. Lokalen gick inte att rädda och efter långa tvister med försäkringsbolaget fick VD Michael Danielsson meddela sina kunder att verksamheten upphör.

Inget ont som inte har något gott med sig, i samband med avvecklingen har nu Camp4you annonserat ut en stor utförsäljning då lagret måste tömmas. Butiken rear ut hela sitt sortiment och bland de spektakulära erbjudandena finns husbilar som nu säljs hundratusentals kronor billigare.

Vi önskar Michael Danielsson med kollegor lycka till i framtiden och hoppas se mer av dem på husbilsmarknaden i framtiden.

Gå till Camp4you's hemsida

Fler nyheter