Nyheter Husbil.se

Husbilspass hos First Camp sålde slut på 24 timmar

Husbil.se 2024-04-12

BETALT SAMARBETE MED FIRST CAMP

First Camps nya produkt blev en superlansering och Husbilspassen sålde slut på rekordtid. Det är ett pass som gör det möjligt för husbilscampare att besöka First Camps destinationer i Skandinavien till en förmånligt pris.

Foto: First Camp / City Strömstad

När First Camp lanserade den nya produkten Husbilspass sålde platserna slut på 24 timmar ­– det blev en riktig superlansering! Vid första lanseringen fanns 1000 pass tillgängliga och att alla blev sålda bekräftar det stora intresset.

­­– Vi är otroligt glada över den enorma responsen på vårt Husbilspass, säger Ingela Lundkvist, kommersiell chef på First Camp.

Hon fortsätter:

– Det är uppenbart att det finns en stor efterfrågan på ett sådant erbjudande med gäster som vill upptäcka mer av First Camp. Vi är glada över att kunna erbjuda denna möjlighet att utforska våra vackra destinationer till ett förmånligt pris.

First Camps Husbilspass gör det möjligt för husbilsägare att njuta av någon av First Camps 65 destinationer i Sverige, Norge och Danmark för endast 250 kr/natt. Passet är giltigt under utvalda veckor 1-24 och 32-52.

– Husbilspasset är utformat med enkelhet, bekvämlighet och spontanitet i åtanke, och vi är övertygade om att det kommer att bidra till att göra husbilssemestern ännu mer bekväm för våra gäster, säger Ingela Lundkvist.

Trots att Husbilspassset är slutsålt uppmanar First Camp intresserade husbilscampare att hålla utkik på hemsidan för mer information och framtida släpp.

Mer information finns hos First Camp

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.