Nyheter Husbil.se

Hymer Duomobil - husbilen för två

Madelene Kristensson 2015-02-18

Hymer Duomobil fick sin Sverigepremiär under Caravan Stockholm och anses av tillverkarna själva vara ett mästerverk.

Källa: Bild: HYMER

Duomobil är gjord för två. Husbilen har utformats med paret i åtanke, och bjuder på maximal komfort. Den unika planlösningen rymmer bland annat ett generöst vardagsrum med en stor soffgrupp i fordonets bakre del, två långa sängar i främre delen, stor dusch och ett praktiskt kök. Vid den u-formade soffgruppen är möjligheterna till utsikt stora med flera panoramafönster.

Här finns fack för elektronik med både uttag för USB, 230V och 12V och självklart rymmer Duomobil även ett mindre vitrinskåp för dina vackraste glas. I köket är spisen noga placerad, likaså diskhon, för att skapa så mycket arbetsyta som möjligt. Badrummet är avskiljt från boutrymmet genom en fast dörr och sängarna kan förlängas genom två utdragbara fotändar.

Husbilen rymmer dessutom ett garage med plats för flera cyklar samt flera möjligheter till förvaring.

"Den måste upplevas live och demonstreras för att kunna ta in alla smarta detaljer och finesser som byggts in i denna husbil", kommenterar HymerCenter på sin hemsida, som blir en av de första att ta emot produktionsklara modeller. 

Husbilsmodellen har utvecklats av de äkta makarna Heidi och Lothar Schleinkofer och fyller vad de anser ett par önskar i sitt fritidsfordon. 

Källa: Bild: HYMER

Fler nyheter