Nyheter Husbil.se

Le Voyageur 2022 – årets nyheter

Husbil.se 2021-10-28

Le Voyageur har presenterat sina nyheter för 2022 – se om den nya Heritage-serien lockar dig!

Heritage från Le Voyageur.

Tillbaka till rötterna

I årets nya husbilsmodeller lanserar Le Voyageur en ny serie där de återgår till att använda sig av Mercedes Sprinter. Heritage-serien återspeglar originalet och med en design som liknar de första modellerna som kom för 40 år sedan. De kombinerar kraften och tillförlitligheten hos den tyska motorn med den franska elegansen. I den nya serien ingår fyra olika husbilsmodeller med två längder med möjligheten att välja en dubbelsäng eller två enkelsängar. Modellerna heter LVXH 7.9 CF, LVXH 7.9 GJF, LVXH 8.7 CF, LVXH 8.7 GJF.

Stilren design

Den nya serien består av husbilar med eleganta kurvor, harmoniska linjer från front till baksidan och lätt rundade hörn som är typiska för Le Voyageurs varumärke som ger fordonet ett dynamiskt utseende. Designen på interiören är ren och funktionell med väl genomtänkta material vilket gör det till fordon av toppklass. Man har dessutom ett dubbelgolv med 26 centimeters mellanrumshöjd som ger bra förvaringsmöjligheter samtidigt som bra isoleringsvärden. Mercedes Sprinters motor i kombination med ett Alko-chassit ger en robust kombination och teknik av toppklass.

Heritage från Le Voyageur.

Den nya serien består av eleganta kurvor, harmoniska linjer och rundade hörn. 

Heritage från Le Voyageur.

Mercedes Sprinters motor i kombination med ett Alko-chassit ger en bra kombination. 

Perfekta köregenskaper

Förarmiljön är också av hög klass med förarstödsprogram som är något av de bättre på marknaden. Den nya Heritage-serien är både skön och säker att köra med en 9-växlad automatlåda. Standardmotorn är på 143 hästkrafter och kan utökas till 170 hästkrafter som tillval.

Heritage från Le Voyageur.

Förarmiljön håller samma höga klass som resten av husbilen. 

Uppkopplat fordon

Husbilarna är utrustade med Mercedes egna MBUX-system som är ett multimediasystem med AI som anpassar sig efter både vanor och beteenden. Husbilen har ett drönarsystem som gör det möjligt att se fordonet i på 360 grader, vilket ser till att det inte finns några döda vinklar. Systemet bygger på fyra 180 graderkameror som kopplas till en sju tum stor skärm. Du kan dessutom spela in och spara film på ett minneskort på upp till åtta timmar.

Heritage från Le Voyageur.

Se alla husbilar från Le Voyageur

Foto: Le Voyageur

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.