Nyheter Husbil.se

Lundåkrahamnens ställplats - idyll på Öresundskusten

Husbil.se 2019-05-06

* Detta är sponsrad artikel för Lundåkrahamnen *

Om du vill ha nära till allt i västra Skåne och dessutom en välfungerande och trivsam plats för din husbil är du välkommen till Lundåkrahamnens ställplats söder om Landskrona.

Öppet hela året och nära till E6 är Lundåkrahamnen en central utgångspunkt för trevliga utflyktsmål, inte bara på den svenska sidan. Danmark ligger hägrande nära med sin storstadspuls i Köpenhamn och kulturens och strändernas norra Själland som du ser med blotta ögat från ditt husbilsfönster i Lundåkrahamnen.

Tänk Louisiana – ett av norra Europas mest kända och välbesökta konstcentrum. Härifrån finns inom synhåll också Öresundsbron och Turning Torso, ingen kan klaga på sceneriet som bjuds från din husbil i Lundåkrahamnen.

På nära håll finns Landskronas mysiga stadskärna och Citadellet, en av Nordens bäst bevarade fästningar från 1500-talet, byggt av danske kungen.

Ett stenkast därifrån hittar du Konsthallen och dess omgivande skulpturpark med verk av många stora och kända konstnärer.

Så antingen du vill njuta av utsikter, solnedgångar inte minst, i lugn och ro vid din husbil eller ta del av det stora utbudet av natur, kultur och shopping så är Lundåkrahamnens ställplats en bra plats att slå ner sina bopålar under några dagar eller veckor.

På hamnens egen uteservering Idas by the Sea finns både mat och dryck att inta ihop med en fantastisk solnedgång över Öresund, här kan man "hygge" sig länge som danskarna säger.

Också väldigt nära är det till Sundets pärla Ven, ön där bilarna är få, stränderna fantastiska och naturen finns nära hela tiden.

Och ännu närmare har du havsluften vid Landskronas egna stränder och småbåtshamnen framför ställplatsens gräsmatta med plats för 48 husbilar, plus någon extraplats om det kniper. Hunden får gärna följa med hit, dock inte vara lös.

Att vi i senaste listan över Sveriges  femtio populäraste ställplatser rankades på fjärde plats, gör ju inte saken sämre. 

Varmt välkommen!
www.Lundakrahamnen.se

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.