Nyheter Husbil.se

Nya husbilsmodeller från Bürstner 2024

Husbil.se 2023-08-28

Bürstner har presenterat flera spännande nyheter för modellåret 2024. Framför allt är kompakta husbilar en stor trend för det nya året.

För modellåret 2024 kommer husbils- och husvagnstillverkaren Bürstner med flera spännande nyheter.

Nya planlösningar för Lineo T och Lyseo TD

Inför modellåret 2024 kompletteras modellserien Lineo T med de två nya planlösningarna T 569 och T 590. Det innebär att serien erbjuder fem modeller. Modellserie Lyseo TD kommer också med fler planlösningar.

Bürstner Lyseo TD Bürstner Lyseo TD kommer med flera nya planlösningar. 

Förbättringar Campeo, Eliseo och Lineo C

Camper vanserierna Campeo och Eliseo kommer att vara försedda med ett nytt uppfällbart tak. Detta ger förbättringar som panoramafunktion, taklucka för bättre ventilation, större bäddmått, svanhalslampa med USB-uttag, ribbotten av aluminium för bättre sovkomfort. Takets täthet har förbättrats och taket får en elektrisk låsning som gör det lättare att öppna och stänga.

Lineo C har fått ett nytt bakfönster som kan öppnas även när en cykelhållare är monterad vilket ger bra genomluftning av bilen. Lineo C har också ett sovtak som ger upp till fem sovplatser.

 Bürstner Lineo C

Bürstner Lineo C kommer med flera nya förbättringar. 

Camper vanen Copa blir förnyad

Copa är Bürstners mest kompakta Urban Camper som kommer med flera förbättringar för modellåret 2024. Den kommer att vara baserad på Ford Tourneo Custom V710. Planlösningarna C 500 och C 530 har anpassats till det nya basfordonet och kommer med många detaljer som har vidareutvecklas. Copa är en allkonstnär som erbjuder ännu mer till sina köpare.

Copa C 500 har en flexibel planlösning som gör att bilen enkelt kan förvandlas från en vardagshjälte till ett bekvämt fritidsfordon. De har plats för upp till sex personer. Tack vare att den exklusiva soffan/sängen kan förskjutas får du ytterligare två enkelsitsar. Utrymmet under soffan/sängen är ännu mer genomtänkt vilket gör det lättare att organisera förvaringen. Här får du dessutom plats med långa föremål som skidor och surfingbrädor. Bakre lastutrymmet har två våningar som ger en bra flexibilitet.

Vill du ha en camper van med kompakt mått och funktionellt badrum rekommenderas Copa C 530. Den kännetecknas av en väl fungerande bakre del med kassettoalett och uppfällbart tvättställ. Det går att välja tillvalet Wellness-paket som gör att du kan duscha även i husbilen – utvändig dusch kommer annars som standard.

Den nya Copa kommer med en 2-liters Ecoblue Dieselmotor, 136 hästkrafter och är kombinerad med framhjulsdrift och manuell växellåda. Camper vanen finns även att få med automatisk växellåda med en motor på 136 eller 170 hästkrafter. Säljstart kommer att vara senhösten och våren 2024.Bürstners C 500.Bürstners C 500 kommer med flera nya förbättringar för modellåret 2024. 

Micro Campern Bürstner Habiton

Med Habiton by Bürstner ger sig Bürstner in i nytt fritidsfordonssegment som riktar sig mot trendmedvetna singlar, par och familjer.

– Micro Campern Habiton är ett paradexempel på det nya sätt att campa som passar vår stilmedvetna målgrupp, samtidigt som den lever upp till den växande trenden mot flexibilitet och frihet, säger Jens Kromer från Bürstners företagsledning.

Den kompakta husbilen är baserad på Renault Kangoo och har ett uppblåsbart taktält som har en aerodynamisk och elegant kåpa och är integrerad i husbilens design. Husbilen har en totalhöjd på under två meter som gör den perfekt till ett stadsfordon – den får plats i ett vanligt P-hus. Trots sitt kompakta mått har husbilen en hög sitt- och sovkomfort med ett generöst bäddmått, både i taktältet och inne i bilen.

Micro campern är uppbyggd med moduler som du kan ta sätta i eller ur så att du kan växla mellan campingfordon och vardagsbil. Här finns en uttagbar köksmodul med induktionshäll och diskho, en uppblåsbar madrass för bilen, en elektrisk kylbox. Tack vare tältet som monteras på bilen får du en perfekt campinglösning. Det finns fler flexibla lösningar som mörkläggningsgardiner, ventilationsgaller med myggnät och dimmerstyrda LED-spotlights och hängkorgar.

Bürstner Campern Habiton.Habiton by Bürstner riktar sig mot trendmedvetna singlar, par och familjer.

Se alla husbilar från Bürstner

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.