Nyheter Husbil.se

Svensk premiär för Lyseo Gallery TD 689 och Eliseo C 644

Husbil.se 2023-05-22

I sommar kan du uppleva den prisbelönta halvintegrerade husbilen Bürstner Lyseo Gallery TD och camper vanen Eliseo C 644 på nio platser i Sverige. Se alla datum för turnén!

Bürstner Lyseo Gallery TD

På nio olika platser i Sverige har du i sommar möjlighet att för första gången uppleva nya prisbelönta Bürstner Lyseo Gallery TD, som är en halvintegrerade husbil med uppblåsbar alkov. Med på turnén finns dessutom Eliseo C 644 – en kompakt och helt ny camper van med garage och rundsittsgrupp. Bürstner SummerTour 2023 börjar 31 maj 2023.

– Vi på Bürstner ser fram emot Bürstner Summer Tour säger Jörgen Fornander, varumärkesansvarig för Bürstner på den svenska marknaden.

Han fortsätter:

– Vi har verkligen längtat efter att få visa upp dessa nya produkter för den svenska publiken. Trenderna går helt klart mot mindre och kompaktare fordon, och här har vi verkligen två modeller med fantastiska lösningar, fulla av ”smartness”.

Bürstner Summer Tour 2023:

 • Från 31 maj till 4 juni hos Hymercenter / Göteborg
 • Från 7 juni till 11 juni hos Lidköpings husbilar / Lidköping
 • Från 14 juni till 18 juni hos Maskincentrum / Bockara
 • Från 29 juni till 1 juli i samband med Midnattssolsrallyt / Linköping
 • Från 4 juli till 9 juli hos TB Bil / Norrköping
 • Från 12 juli till 23 juli hos Upplands Bil & Fritidscenter / Knivsta
 • Från 26 juli till 6 augusti hos Fritidsmetropolen / Umeå
 • Från 9 augusti till 13 augusti på Stora Nolia mässan / Umeå
 • Från 16 augusti till 20 augusti hos Husvagnscenter / Luleå
 • Se öppettider på respektive återförsäljares hemsidor.

  Bürstner Lyseo Gallery TD – kompakt husbil med uppblåsbar alkov

  Bürstner Lyseo Gallery TD är en innovativ och halvintegrerad husbilserie och först ut är två kompakta modeller som har en längd på mindre än sju meter. Deras motto är "res smått, lev stort."

  Husbilen har genomgående Thermo- Floor dubbelgolv. Den har dessutom ett andra våningsplan tack vare den uppblåsbara alkoven som kan höjas på bara 90 sekunder med hjälp av kompressorluft och specialutvecklad luftkammarteknik.

  – Alkoven har klarat alla väderförhållanden. Vi testade från -30°C till +80°C, med spraydimma, med 1,5 meter snölast, i vindtunnel upp till 120 km/h rakt framifrån och snett från sidan. Upp- och nedfällning, liksom låsningen i nedfällt läge, fungerade klanderfritt och både luftbälgar och länkage var helt opåverkade. Jag är mycket nöjd, alla kriterier uppfylldes och vårt mål var nått. Med Lyseo Gallery TD kan man resa året runt – i vind, regn, sol och snö, säger Tim Niedick, utvecklingschef på Bürstner.

  Bürstner Lyseo Gallery TD

  Bürstner Lyseo Gallery TD är en innovativ och halvintegrerad husbilserie. 

  Bürstner Lyseo Gallery TD

  Med hjälp av den uppblåsbara sovalkoven får du ett rum till. 

  Eliseo C 644 – ny planlösning i Eliseo-serien

  I början av 2023 meddelade Bürstner att de utökar sin Eliseo-serie med en femte planlösning med hög komfort. Nya Eliseo C 644 är en camper van med rund sittgrupp i bakre delen och en nedfällbar säng ovanför ett rymligt garage. I några få steg kan du göra om sittgruppen till en mysig säng. Bürstner har gjort om den bordslösningen i den främre delen så att utrymmet ska kunna användas på ett mer flexibelt sätt.  

  Eliseo C 644 Eliseo C 644 är den femte planlösningen i Bürstners Eliseo-serie. 

  Eliseo C 644 Camper vanen har en nedfällbar säng. 

  Eliseo C 644

  Se alla husbilar med Bürstner

  Fler nyheter

  Mest lästa

  Tack för din prenumeration!

  Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.