Nyheter Husbil.se

Ställplatser i regi av Nordic Camping & Resort

Husbil.se 2018-04-20

Att fler ställplatser behövs i vårt land kan vi vara överens om. Det ökande antalet registrerade husbilar samt att fler väljer att hyra gör att ställplatser fort blir fullbokade, framförallt under sommarmånaderna. Att Nordic Camping & Resort erbjuder tre fina ställplatser tycker vi är glädjande och vi hoppas på ännu fler i framtiden. Låt oss ta en närmare titt på vad man kan förvänta sig.

Ställplatsstockholm

Vi tar vägen ut mot Tyresö och svänger av vid Älta. I närheten av Citycampstockholm, närmare bestämt lite innan campingen, svänger vi av Flaten Skogsväg. Här möts vi av en ny modern ställplats som är öppen dygnet runt med smidig incheckning. I automaten checkar du både in och betalar. Det erbjuds två storlekar på ställplatserna, en för upp till sju meter och en för upp till 16 meter. Du väljer även om det önskas el eller ej. Fyll på med färskvatten, släng soporna eller varför inte ta en dusch. Det finns även möjlighet att tömma både svart- och gråvatten samt kasettoaletter. Ställplatsstockholms ambition är att vara den bästa ställplatsen i Stockholm och vi är mycket nöjda efter vårt besök. Att dem dessutom satsat på en lekpark för barnen gör upplevelsen för en resande familj ännu mer glädjande. Besök ställplatsen här.

Ställplats Falun

Alldeles intill Falu gruva hittar vi ställplatsen som är öppen året runt. Även här erbjuds en smidig incheckning, vi använder betalstationen som finns på ställplatsen och erhåller ett kort som hjälper oss öppna bommen. Kortet kan även användas till servicehuset som ligger i anslutning och här hittar vi både dusch, toalett och färskvatten. Man checkar in närsomhelst på dygnet men utcheckning sker senast kl. 12:00 då nytt dygn debiteras. Det är inte möjligt att tömma grå- och avloppsvatten på själva platsen utan vi begav oss 3 km därifrån till mysiga Lugnets camping som är belägen vid skidstadion, ingen debitering om du är gäst på ställplats Falun. Innan vi lämnade ställplatsen tog vi en promenad på ca 10-15 min. genom gamla gruvarbetarkvarteret Elsborg med historiska byggnader från 1600-talet till Falun centrum med butiker och nöjen. Besök ställplatsen här.

Ställplats Råå vallar

Inom Nordic Camping & Resort hittar vi även Råå vallar. Beläget mitt i hjärtat av Öresund med utsikt över Ven och Danmark. Det är enkelt att hitta hit och själva ställplatsen är belägen vid Råå vallars camping. Till skillnad från både Stockholm och Falun så är denna ställplats enklare, här erbjuds ingen el eller tillgång till servicehus. Däremot erbjuds en fantastisk utsikt på flera av platserna och under vår-höst kan man använda toalett och vask. Besök ställplatsen här.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.