Nyheter Husbil.se

Upptäck First Camps nya lågpriskalender!

Husbil.se 2020-10-30

First Camp är Skandinaviens största och ledande koncern inom camping. Idag finns det 44 olika destinationer i Sverige och Danmark. Företaget har nu som första campingaktör i världen gjort en lågpriskalender för sina användare.

Via 36 olika destinationer kan man se datum och lägsta pris - perfekt för dig som vill vara lite spontant, testa någon ny destination eller fått lite extra tid över för att åka iväg.

2019:s rapport från “Svenskar och internet” visar att 91% av oss här i Sverige använder internet dagligen. Detta styrker det faktum att vi blir en alltmer digitaliserad värld, flest använder sig av dator eller mobil. Sverige har dessutom som mål att bli bäst i världen på att ta del av digitaliseringens möjligheter.

Att semestra på hemmaplan har dessutom ökat, dels ur en klimatsynpunkt men också för att det finns så mycket att upptäcka i vårt avlånga land. Med detta krävs smidiga funktioner som möjliggör för turister att kunna boka in sig på campingar runt om i landet.

First Camp har de senaste åren satsat stort på just sina onlinefunktioner. Funktionerna på sajten har ökat och det senaste är alltså en lågpriskalender - här kan besökarna se var och när de lägsta priserna finns för hösten 2020, men även hela 2021. Företaget säger själva att de når sina kunder via just digitala kanaler och att all marknadsföring sker där - på så vis gäller det också att ligga i framkant med digitala funktioner på hemsidan.

Att boka sina resor online är väldigt populärt bland resor och en lågpriskalender är vanligt förekommande inom andra resebranscher. Under högsäsongen mitt i sommaren kan det ofta vara svårt att hitta campingar, men med lågpriskalendern får du snabbt och smidigt upp alternativ som är tillgängliga, samt passar just din plånbok.

First Camps VD Johan Söör säger följande om den nya digitala satsningen:

- Tack vare att vi är en stor kedja har vi resurser till att hela tiden förbättra vår hemsida för att göra campinglivet ännu bättre och enklare för våra gäster. Fler och fler campare bokar sitt boende online och vill kunna hitta de bästa priserna och erbjudandena. Vi har satsat hårt de senaste åren på att rekrytera flera medarbetare med spetskompetens i digitala områden och lågpriskalendern är ett av många exempel på vad det ger.

För First Camp är det viktigt att inte bara visa på låga priser, att ha ett brett utbud är minst lika viktigt. På så vis kan man locka olika typer av resenärer att hitta sin drömsemester till sitt drömpris. 

Fler nyheter