Justerbar besticklåda
Joseph Joseph DrawerStore besticklåda

En justerbar besticklåda i snygg design till kökslådorna i husbilen.

Produktegenskaper

  • Utdragbar och justerbar besticklåda
  • Besticklåda i plast
  • Lätt att rengöra och kan diskas i maskin

Produktöversikt

Joseph Joseph DrawerStore är en smidig besticklåda i plast. Den har en justerbar bredd som går att anpassa till din husbils kökslåda. Med den här besticklådan förvarar du dina bestick snyggt och prydligt. Besticklådan finns i grått eller grönt och vitt. Joseph Joseph är ett engelskt varumärke som grundades 2003 och gör funktionella och problemlösande produkter för hushållet.

Mått: 37 x 27 x 5 cm max 48 cm


Mindre besticklåda
Joseph Joseph DrawerStore besticklåda kompakt

En besticklåda med smal design som passar husbilar med mindre lådor.

Produktegenskaper

  • Smal besticklåda i plast
  • Halkskyddad undersida
  • Rymmer 24 bestick

Produktöversikt

Joseph Joseph DrawerStore kompakt är en smal besticklåda i plast för kompakta kök. Besticklådan har en vinklad design som gör att många bestick får plats på liten yta. Den rymmer 24 stycken och håller ordning och reda i husbilens kökslådor. Symboler talar om för dig var du ska lägga gafflar och knivar. Undersidan har ett halkskydd så att den ligger stadigt på plats. Besticklådan finns i grått och även i en större storlek. Joseph Joseph är ett engelskt varumärke som grundades 2003 och gör funktionella och problemlösande produkter för hushållet.


Bästa prisvärda
Reimo Camp4 besticklåda vit plast

En prisvärd och enklare besticklåda i plast.

Produktegenskaper

  • Smal besticklåda i plast
  • Fack för 4 olika sorters bestick

Produktöversikt

Reimos Camp4 besticklåda är smal och ett bra alternativ till din husbils kökslådor. Besticklådan är i plast och har fack för fyra olika sorters bestick. Med den här besticklådan håller du det snyggt i kökslådorna under hela din husbilssemester. Reimo är en tyskt varumärke som erbjudit campingutrustning sedan 1995.

Mått: 31 cm x 18,2 cm x 4,5 cm


Köpguide: Så väljer du rätt besticklåda till husbil

När du bara har en liten yta så gäller det att ha ordning och reda på sakerna. Köp en bra besticklåda i plast för att kunna förvara bestick snyggt och prydligt under husbilssemestern. En besticklåda till husbil behöver antingen vara smal eller ha justerbar bredd så att den går att anpassa till husbilens kökslådor. De är även ofta lägre än vanliga besticklådor. Mät dina kökslådor för att vara säker på att den besticklådan du tänker köpa verkligen passar. Det finns flera olika modeller när du ska köpa besticklåda till husbil. 

Justerbar besticklåda

En justerbar besticklåda kan du ändra bredden på, vilket betyder att den går att anpassa till dina kökslådor. Det är även smidigt om du har olika storlekar på kökslådorna och vill byta plats på besticken. Behöver du en större besticklåda drar du bara ut sidorna och får mer förvaringsutrymme.

Smal besticklåda

De flesta kökslådorna i en husbil eller husvagn är smalare än de du har hemma. Därför ska du också välja en smalare besticklåda. Det finns många modeller att välja mellan, men det är en fördel att köpa en med flera fack så att du inte behöver blanda knivar med gafflar och skedar. Det finns även smart bestickförvaring med en vinklad och överlappad design som gör den mycket kompakt. Behöver du ha en mindre besticklåda är det någon av dessa du ska välja.

Besticklåda med halkskydd

Det kan gå fort i svängarna när du kör husbil. Därför är det bra att se till att inredningen och köksprylarna inte far runt i onödan. Många besticklådor har halkskydd på undersidan för att lådan ska ligga kvar säkert i lådan. Välj en sådan modell för att minska risken att det blir rörigt i kökslådan. Vissa besticklådor har även ett mjukt inlägg som gör att dina bestick inte skramlar.

Köpa besticklåda till husbil - att tänka på.

Läs också: Melaminservis till husbil – så väljer du rätt

Läs också: Köpa glashållare till husbil


Redaktionen
Husbil.se