Nyheter Husbil.se

4 prylar som förhöjer campingupplevelsen

Husbil.se 2018-04-05

Det kommer hela tiden nya produkter som är anpassade för campingentusiaster. Många av de kan anses vara onödiga och överflödiga, men visst finns det prylar som också är bra. Prylar som förenklar, förhöjer eller förbättrar din campingupplevelse. Här listar vi 5 saker som du kanske inte visste om, men som på ett eller annat sätt ser till att göra din campingsemester bättre.

Citronellaljus i hink

Campingsemester innebär ofta också insekter av alla dess slag. Med ett citronellaljus slipper du oroa dig för mygg, flugor och insekter och kan på ett avslappnat sätt njuta av din semester. De doftsatta citronellaljusen innehåller paraffinoljor och naturligt citronellaextrakt. Doften kommer från citronellagräsets (mer känt som citrongräs) eteriska olja, vars doft är ett naturligt insektsmedel. Perfekt för dig som vill ha en campingsemester fri från mygg och insekter.

Uppblåsbar solstolsdyna

Många av semesterns timmar går säkerligen åt i solstolen. Med denna uppblåsbara solstolsdyna ser du till att ligga på en skön, mjuk och fluffig dyna. Dessutom har den inbyggda högtalare så du kan lyssna på din favoritmusik när du solar. Den inbyggda kudden ger ett skönt för nacken och förvaringsfickan gör det enkelt att ha solskydd, solglasögon eller favoritboken nära till hands. Praktisk vid camping då du efter användning enkelt kan släppa ut luften och rulla ihop den.

Räddningspåse för mobilen

Mobiltelefonen är med de flesta av oss överallt och hela tiden. Därför händer det tyvärr också olyckor då och då. En räddningspåse för mobilen väcker liv i din mobil eller annan elektrisk pryl som tagit sig ett dopp i vattnet. Påsen har ett speciellt material som fungerar som en magnet för vatten, vilket gör att din mobil töms på vatten och torkar. Den har också en indikator som visar hur mycket fukt som finns kvar i din elektriska enhet. En effektiv och praktisk pryl att ha med sig på campingsemestern. En riktig livräddare för mobiltelefonen!

Bärbar tvättmaskin

Att släpa med sig tvättmaskinen på semestern är inte roligt. Och att behöva gå en lång väg till tvättstugan i servicehuset är inte alltid det roligaste. Med denna vattentäta påse kan du på ett enkelt sätt få dina kläder rena! I den vattentäta påsen finns en flexibel, räfflad platta – precis som en gammeldags tvättbräda. Häll i tvätten, tvättmedel och dina kläder. Därefter är det bara att stänga påsen och skrubba. Smidig lösning om man bara har enstaka plagg som ska tvättas! Dessutom är den effektiv och snabb, tre minuters skrubbande motsvarar ett helt pass i en tvättmaskin. 

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.