Nyheter Husbil.se

Alingsås Motorgrupp AB är ny återförsäljare av LMC

Husbil.se 2021-06-15

Alingsås Motorgrupp AB blir en ny återförsäljare av LMC. De är sedan tidigare återförsäljare av Laika och Van Tourer och har en lång erfarenhet av husbilar, både försäljning och eftermarknad.

LMC, leverantör av fritidsfordon.

– Det känns väldigt spännande att få komplettera deras anläggning med LMC och få presentera våra nya produkter i en väldigt attraktiv region. Jag har sedan tidigare arbetat med Alingsås Motorgrupp på Laika och är väldigt nöjd med vårt samarbete och jag ser med stor tillförsikt fram emot detta, säger William Forsström ansvarig för LMC och Laika på den Svenska marknaden, i ett pressmeddelande.

LMC är ett bra komplement hos Alingsås Motorgrupp AB

Även Alingsås Motorgrupp AB är nöjda över det nya samarbetet och tycker det är ett bra komplement till deras befintliga märken.

– Jag är glad att vi får chansen att presentera LMC på våran anläggning här i Alingsås. Vi tror och hoppas att det kommer vara uppskattat både hos nya och befintliga LMC-ägare. LMC är ett bra komplement till våra befintliga märken och jag hoppas på att vi kommer att få leverera många fina LMC under de kommande åren och såklart ett långt och trevligt samarbete med både LMC och kunder såklart. Så utöver alla trevliga fik och en vacker stad är nu Alingsås värt att besöka för ytterligare en anledning, säger Linus Kiviniemi plastchef/säljare hos Alingsås Motorgrupp AB, i ett pressmeddelande.

LMC är ett tyskt och erfaret varumärke

LMC är en tysk tillverkare av husvagnar och husbilar inom Erwin Hymer Group. De har tillverkat fritidsfordon i 65 år och företaget står för hög kvalitet, hållbarhet, säkerhet och smarta lösningar. Erwin Hymer Group är ett helägt dotterbolag till Thor Industries som är ledande tillverkare av fritidsfordon med över 25 000 anställda.

Här kan du LMC:s stora utbud av husbilar.

Fler nyheter