Nyheter Husbil.se

Årets bästa julklappstips

Husbil.se 2017-12-15

Ännu inte köpt alla dina julklappar? Lugn, nu hjälper vi dig med tips till husbilsentusiasten – i alla prisklasser!

Att hitta bra julklappar är inte alltid det lättaste, och att köpa de traditionsenliga strumporna till mamma och pappa kanske inte heller det roligaste. Med julen i antågande listar vi nu några klappar som passar utmärkt till husbilscamparen.

Prisklass billig

För oss svenskar är tillfället aldrig fel för en kopp kaffe – till frukost, på förmiddagen, efter lunch, till eftermiddagsfikat och till kvällsmackan. Faktum är att kaffe är världens näst vanligaste handelsvara efter olja och att svenskar dricker näst mest kaffe i världen – 3,5 koppar om dagen. Endast finländare dricker mer. På presentmarknaden hittar vi denna roliga mugg som gör det lättare att hålla isär kaffekopparna på campingsemestern.

Pris: 99 kr

Förslag på rim: ”Den har ett öra, men kan inte höra. ”


Prisklass medel

Vad är väl mer avkopplande på campingsemestern än att läsa ett härligt magasin? Med en prenumeration på Readly får ni tillgång till obegränsad tidningsläsning för 99 kronor i månaden. Slipp att släpa med dig massa tidningar och undvik att läsa om samma tidning flera gånger – hos Readly finns mängder med magasin och tidningar för alla smaker!

Pris: 99 kr/månaden

Förslag på rim: ”Nu slipper du att kånka och bära, och kan fokusera på att läsa och lära”


Prisklass dyr

Antalet vintarcampare i Sverige ökar. För att hålla fötterna varma även under kalla perioder rekommenderas dessa praktiska värmesulor från Digitsole. Företaget fick pris som en av de tio bästa nyheterna på 2015 års Consumer Electronics show, och har nu utvecklat sina interaktiva värmesulor ytterligare. Med en enkel app i din smartphone styrs sulan trådlöst till önskad värme, samtidigt som den samlar in information om antal steg och kaloriförbränning. En perfekt julklapp för den frusne vintercamparen!

Pris: 1995 kr

Förslag på rim: ”Tänk vilken teknik det finns idag, dessa ger dina fötter behag. Värme är ju viktigt, med dessa känner du hetta på riktigt ” 


Prisklass dyrare

Intresset för matlagning oavsett kunskapsnivå ökar stadigt, och målsättningarna i köket därefter. På campingsemestern blir matlagning en större utmaning och när ni tröttnat på grillat eller vill hitta på nya tillbehör är multicookern AutoCook utmärkt. Denna matlagningsinnovation ersätter såväl kastrull som gryta och stekpanna och ugn och kan därtill fritera, tillaga sous vide och slow coke. Dessutom kokar den potatis på bara sex minuter. Med över 50 förinställda program hjälper den enkelt till med matlagningen såväl på campingsemestern som i hemmet.

Pris: 5199 kr

Förslag på rim: ”Klappen för grönsak, fågel och biff, som ger resultatet sin rätta piff. Med denna är det enkelt att laga mat, även för dig som är så lat”

Fler nyheter