Nyheter Husbil.se

Årets Camping 2014

Madelene Kristensson 2014-09-24

Sedan i våras har det pågått en omröstning för att kora Sveriges bästa camping 2014. Nu kan Allt om Husvagn&Camping presentera årets vinnare.

Allt om Husvagn&Camping har för andra året i rad arrangerat tävlingen "Årets Camping", där tidningens läsare tillsammans med Campingkatalogen.se:s besökare fick rösta fram sin favorit. I år blev det Böda Sand på Öland som kammade hem titeln med flest röster.

- Vi är glada och stolta över priset och vill tacka alla som röstat på oss. Det är så himla roligt att våra gäster och besökare har röstat fram Böda Sand och det sporrar oss massor att göra det ännu bättre för våra gäster, säger Böda Sands VD Anna Barkewall i ett pressmeddelande.


Källa: Bild: Böda Sand

Om Böda Sand

Läget vid havet, den stora stranden, tallskogens doft, bageriet med färskt bröd, golfbanan, barnvänligheten, servicen, aktiviteterna - är bara några få saker som beskriver varför Böda Sand på Öland är så välbesökt av den svenska befolkningen.

"Från koja till slott". Ja, Böda Sand är inte diskreta när det kommer till vad man har att erbjuda sina besökare i boendeväg. Här bor du i tält, i stugor av alla storlekar och bekvämlighet, i villavagn eller med din husvagn eller husbil. På campingen väljer du mellan 9 olika slags tomter - från MC-tomt till 150 kvadratmeter stora tomter med allt. 

Nordpoolen är plats åt "Bödde & Det Makalösa Skeppet" med bassäng och pooler, vattenrutschbanor, skattkistor och många fler överraskningar. Här får barnen en upplevelse de sent glömmer! Poolområdet erbjuder självklart något för vuxna också - en svalkande pool, härligt soldäck och en takterrass med oslagbar utsikt över Bödabukten.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.