Nyheter Husbil.se

Bråda tider inför Elmia Husvagn Husbil 2017

Husbil.se 2017-06-13

Elmia Husvagn Husbil är Sveriges största mässa och brukar beskrivas som camparnas julafton. Här hittar du allt om de senaste trenderna och får möjlighet att träffa alla stora tillverkare.

Det börjar så smått dra ihop sig till årets stora husbilsmässa - Elmia Husvagn Husbil som går av stapeln 6 - 10 september 2017. Förberedelserna är redan i full gång och för Jörgen Nyström som ansvarar för arrangemanget är det bråda dagar. Vi är givetvis väldigt nyfikna på vad som är på gång i år och har fått möjlighet att ställa några intervjufrågor.

Hur ser förberedelserna ut? Är det hektiska dagar?

Arbetet med mässan löper på mycket bra. Alla tillgängliga monterytor inomhus är fullbokade, endast några få platser i konsumentvaruhallen (marknaden) återstår. Just nu lägger teamet det mesta av sin tid på att planera alla aktiviteter runt omkring mässan. Mässan är ju så mycket mer än bara mellan 10:00 - 18:00 då mässhallarna är öppna. Mer än 10 000 personer bor på vårt område och de vill såklart träffas, trivas och umgås hela dygnet. Olika kvällsarrangemang för olika smakriktningar och intressen står på programmet, oktoberfest, italiensk afton, Elmia Grill, bio, relaxafton, äventyrsbad, supé, dansbandskvällar mm. mm.

Vad har ni för förväntningar på årets mässa?

Största förväntningarna är förstås på alla nyheter som tillverkarna av husvagnar och husbilar presenterar. Nya lösningar, nya färger, nya funktioner. Sen är det också spännande att se vilka nya tillbehör och smarta hjälpmedel som kommer. För att inte tala om vad för mässerbjudande som dyker upp?

Vad är nytt för i år?

Förutom alla nyheter som utställarna presenterar erbjuder vi i år ett utökat aktivitetsprogram. Fler föreställningar på bioprogrammet, fler kvällsaktiviteter, mer underhållning och service med mat och dryck till alla på området. Vi erbjuder i år även möjligheten att äta brunch.

Elmia Husvagn Husbil som går av stapeln 6 - 10 september 2017 - Boka in ditt besök i kalendern redan nu!

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.