Nyheter Husbil.se

Bürstner blir prisad för starkt varumärkesbyggande

Husbil.se 2021-06-14

Bürstner vinner a German Brand Award 2021. Den 10 juni gick tävlingen av stapeln i Berlin och kampanjen som vann rullande under våren 2021.

Bürstner, varumärkeskampanj.

Under våren 2021 lanserade Bürstner kampanjen ”Bürstner's New Compact Vehicles” – som är en varumärkesbyggande kampanj. Detta prisades dem för av The German Design Council under the German Brand Awards 2021. De vann "Special Mention" i kategorin "Excellence in Brand Strategy and Creation - Brand Communication – Integrated Campaign".

Kampanjen rullade under flera veckor i Tyskland och Frankrike, i både tryckta och digitala kanaler som Facebook och Google. Kampanjen följdes sedan upp med ett gediget PR-arbete och en internationell presskonferens.  

– Jag är väldigt stolt över att vi har vunnit det här priset för vår strategi av vår varumärkeskampanj, säger Bürstner's managing director Jens Kromer, i ett pressmeddelande.

Bürstner är ett företag som grundades 1924 av Jakob Bürstner och som tillverkar husbilar, husvagnar och skåpbilar. De är mest kända för funktionalitet, bekvämlighet och sitt trendmedvetna utseende. Bürstner GmbH & Co. KG ligger i Kehl i Tyskland, men tillverkas även i Wissembourg i Frankrike/Alsace. De är en del av the Erwin Hymer Group, som är världsledande inom fritidsfordon med fler än 25 000 anställda över hela världen.

Här kan du upptäcka Bürstners stora utbud av husbilar.

Fler nyheter