Nyheter Husbil.se

Därför blir campingsemestern på Skara Sommarland en succé för hela familjen

Husbil.se 2019-06-21

* Detta är sponsrad artikel för Skara sommarland *

Skara Sommarland är pärlan på västgötaslätten som vi förknippar med sommar, bad och karuseller, men här finns även en av Sveriges bästa campingområden. Nedan listar vi fyra anledningar till varför din campingsemester blir en succé på Skara Sommarland.

Alltid garanterad 25 grader i vattnet

Campingen ligger bara ett stenkast från Skandinaviens största vattenpark, som garanterar badvänliga vattentemperaturer i alla väder. Med en konstant vattentemperatur på minst 25 grader i poolerna är det garanterat badväder, varje dag under hela er campingsemester.

En camping för alla

Den rymliga campingen har boendealternativ som passar varje familj och plånbok. Välj själv om du vill bo i stuga, lägenhet, husvagn eller tält. Campingen erbjuder allt från mindre familjestugor till lyxiga premiumstugor, där olika kvällsaktiviteter som äventyrsgolf, gungor och utegym alltid ingår i priset.

Fartfyllda aktiviteter för både stora som små – varje dag

Ibland kan det bli för mycket korsord och kortspel på semestern. Med 13 vattenattraktioner, 19 åkattraktioner och tre gokartbanor är Skara Sommarland en plats för alla barn och vuxna som inte vill att det roliga ska ta slut.

Årets nyhet Waka Waka - en Europaunik vattenattraktion

Årets stora nyhet på Skara Sommarland är en 210 meter lång adrenalinkick. Waka Waka är den första vattenattraktionen av sitt slag i Europa och är en fartfylld vattenfärd där man åker i en gummibåt längst en specialdesignad vattenrutschbana. Åkturen kan liknas vid skidåkning, när man tar ur skären i en sväng och där man vid varje sväng får en härlig fartboost. Ett garanterat pirr i magen!

Är du nyfiken på att boka en campingsemester på Sommarland? Ta en titt på priserna här!

Fler nyheter