Nyheter Husbil.se

Dethleffs Trend uppdateras 2024 – Se alla nyheter

Husbil.se 2024-01-16

Inför 2024 förnyar Dethleffs den bästsäljande husbilsserien Trend. Det är en mellanklasshusbil som kommer med ny utformning på exteriören, ny interiör, mycket extra utrustning och attraktiva utrustningspaket.

Dethleffs presenterar nya husbilsserien Trend.Inför 2024 kommer Dethleffs med en nylansering av Trend. 

Nu omarbetar Dethleffs sin mest sålda husbilsserie Trends. Vid nylanseringen för 2024 blir modellserierna Pulse, Pulse Classic och Trend nya Dethleffs Trend. Den kommer med uppdaterat utseende och uppdaterad utrustning. Priset blir lägre än Pulse och Pulse Classic. Husbilsserien kommer som tidigare att finnas både som integrerad och halvintegrerad.

Dethleffs presenterar nya husbilsserien Trend.

Bodelen har en varm stämning med trädekor, gråa ytor, dynklädsel i passande färger och mörkt tak. Formerna är raka och moderna. Husbilens överskåp har mer förvaringsvolym än tidigare. Enkelsängsmodellerna har extra förvaring genom överskåp runt om samt två garderober över sängarna.

Dethleffs presenterar nya husbilsserien Trend.Trend har en bodel med trädekor, gråa ytor, svart tak och passande färg på dynklädseln. 

Modellerna T/I 7057 EBL och DBL är utrustade med två längsgående bänkar som tillsammans med captains chairs ger en generös sittgrupp för upp till sex personer. De andra planlösningarna har en halvdinett med tvärställd sittbänk på andra sätesraden.

Bakom sittgruppen ligger köket. Här finns ett kylskåp på 142 liter, en 2-lågig spis och generös förvaring i lådorna.

Mellan köket och sovrummet ligger ett rymligt reguljärt badrum på planlösningarna T/I 7057 EB, T/I 7057 EBL och T/I 7057 DBL. De kortare planlösningarna T/I 6817 EB och T/I 6877 har istället ett kompakt tvättrum och integrerad dusch.

Du kan välja mellan tre olika sängvarianter. Planlösningen T/I 6877 har en tvärställd säng, som ger plats åt en takhög garderob och en bred sidosits i sittgruppen. Planlösningen T/I 7057 DBL har en queensbed som går att ställa in på höjden. Tre av de nya Trend-planlösningarna finns med enkelsängar. De integrerade modellerna har en taksäng i förarhytten som standard och de halvintegrerade har tillvalet elektrisk taksäng över sittgruppen. 

Dethleffs presenterar nya husbilsserien Trend.Du kan välja mellan tre olika sängvarianter. 

Dethleffs presenterar nya husbilsserien Trend.

Garaget är stort med två dörrar till vänster och höger. Du får en fri höjd på upp till 110 centimeter, med extra fästskena som är placerad upptill som ger bättre lastsäkring.

Dethleffs presenterar nya husbilsserien Trend.I det stora garaget får du plats för cykel. 

Ramens nedsänkning bakom bakaxeln möjliggör cykelvänlig garagestorlek med en fri höjd på upp till 110 centimeter. En extra fästskena placerad upptill förbättrar möjligheterna till lastsäkring.

Husbilsserien är baserad på Fiat Ducato med 140 hk och har en stark dieselmotor med avgasklass Euro 6d Final. Det finns även en version med 180 hk som tillval.

Prisexempel:
- Halvintegrerad från 1 059 000 kr.
- Integrerade från 1 213 000 kr.

Se alla husbilar från Dethleffs

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.