Nyheter Husbil.se

Elmia Husvagn Husbil blev en lyckad tillställning

Madelene Kristensson 2014-09-15

Under fyra dagar påbörjades handelstransaktioner för flera miljarder kronor och 20 procent av branschens återförsäljning beräknas ha skett under mässan. Det meddelar Elmia.

Källa: Bild: Elmia Husvagn Husbil

Årets upplaga av Elmia Husvagn Husbil besöktes av drygt 35 000 personer, varav 10 000 valde att övernatta på områdets camping - ännu fler på campingarna runt om i Jönköping. Det bjöds på fyra dagar med utställningar och försäljning som lovar gott inför branschens framtid.

I en tidigare undersökning utförd av Elmia kom det fram att branschens tio främsta aktörer tror på en ljus framtid för försäljningen av mobila hem. Försäljningen under årets Elmiamässa bevisar just det. 

- Säljtrycket på mässan bekräftar branschprognosen, säger Elmia Husvagn Husbils projektledare Jörgen Nyström i ett pressmeddelande.

- Vi har idag förändrat beteende där vi är mer rörliga. Vi har ett ökat behov av att vara mobila och träffas i det verkliga livet. Genom nätverk, grupper och communities på nätet vet vi exakt var och när de aktiviteterna som vi är intresserade av pågår, därmed bor vi fler nätter från hemmet och behöver en smart boendelösning, fortsätter han.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.