Nyheter Husbil.se

First Camp utökar i Danmark

Husbil.se 2020-01-09

Med två nya campingar, båda belägna på danska ön Fyn, växer First Camp ytterligare. Sammanlagt finns det nu 42 destinationer att välja bland i Sverige och Danmark.

Det både campingarna har gemensamt är att dem erbjuder något för alla. Dessutom är campingarna belägna med närhet till havet och nås lätt via motorvägen som går genom Fyn, berättar First Camps investeringschef Ola Bååth.

Bösöre Strand Feriepark

En femstjärnig upplevelse med det mesta du kan tänka dig inom aktiviteter och faciliteter. Om du inte har en egen husvagn går det bra att hyra en på plats eller varför inte en stor och rymlig stuga för hela familjen. Bösöre Strand har dessutom ett stort vattenland där du kan tillbringa många timmar.

Skovlund Camping

En riktig familjecamping med hela fem lekplatser och ett fint utbyggt vattenområde med flera rutschkanor. Kommer du på besök utan husvagn finns det flera stugor att välja på, från standard till mer lyxigt. Härifrån har du även närhet till Legoland, under en timma med bilen.

– Dessa förvärv gör att nya gäster kan upptäcka First Camp samtidigt som våra existerande gäster får fler möjligheter i Danmark. Tack vare att vi är en stor kedja har vi stora samordningsvinster inom bland annat marknadsföring, IT och konceptutveckling samtidigt som vi alltid vill vårda varje destinations lokala särprägel, avslutar Johan Söör, VD för First Camp.

Fler bilder:

Fler nyheter