Nyheter Husbil.se

Grillmästare till Elmia

Madelene Kristensson 2016-06-08

Elmia Husvagn Husbil lanserar en ny smakrik aktivitet för mässans besökare - och får besök av mästerkocken Peter G Nilsson.

Källa: Wikimedia Commons Bild: Frettie (CC BY-SA 3.0)

Den nya aktiviteten Elmia Grill arrangeras varje kväll onsdag till lördag och ger mässans besökare möjlighet att lära sig mer om grillning. På scenen står Peter G Nilsson och Ulf Drakenberg, båda med meriter från Svenska Grillandslaget, som tillsammans bjuder på tips och tricks.

- Det är en höjdare för mig att hjälpa till och skapa hela måltiden på grillen. Det är roligt att ge inspiration och se glädjen hos andra när de lyckas, och det är en häftig grej med så många campare på samma ställe. Jag vill lära ut att lyckas med grillningen varje gång, enkla saker att tänka på, berättar Nilsson.

- Vi ska prata om marinader, rub, temperaturer, naturlig smaksättning på saftiga härliga bitar från grillen - fisk, kött och allt annat som går att grilla.

De med flerdagarsentré, mässcampingband eller utställarbadge har möjlighet att knipa en av 150 biljetter till en grillbuffé som dukas fram varje kväll. Varje dag erbjuds även 12 biljetter till en Grill-VIP, där deltagarna får en grillutbildning med mästerkocken Peter G Nilsson.

- Vi är glada att kunna lägga till ett grillevent till det omfattande aktivitetsprogrammet. Vi vill att det ska finnas upplevelser på mässan hela dygnet, något för hela familjen. Elmia Husvagn Husbil måste upplevas live, det handlar om så mycket mer än att se nya produkter, säger Jörgen Nyström, mässansvarig Elmia Husvagn Husbil.

Biljetter till Elmia Grill släpps inom kort.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.