Nyheter Husbil.se

Husbil.se möter: Gustaf på First Camp

Husbil.se 2017-09-26

Behovet av husbilsplatser ökar och ett företag som har valt att fokusera på ett bra utbud är First Camp. Vi har intervjuat Gustaf Söderbaum - marknads- och försäljningschef.

First Camp finns på 17 olika destinationer i Sverige och har märkt en ökande efterfrågan på bra husbilsplatser. Faciliteter och service är något som företaget har tagit fasta på och tanken är att det ska finnas en gemensam standard på samtliga anläggningar. Som gäst ska man veta vad man kan förvänta sig och man ska alltid känna sig välkommen. Red anm;: Med husbilsplats avses unik plats för husbil inne på en camping.

”Vi ser att husbilsmarknaden över lag växer explosionsartat och de som väljer att komma innanför bommen blir allt fler och fler. Man gillar faciliteterna, man gillar servicen och man gillar umgänget – det blir ett socialt stopp på vägen”, säger Gustaf Söderbaum.

Det är en stor efterfrågan på smidiga husbilsplatser och service för dem. First Camp har som mål att tillhandahålla just detta. Målet är att varje anläggning ska kunna erbjuda restaurang, välbemannad reception och alla faciliteter du behöver - med god service - under högsäsong. Man ska kunna kunna komma sent och checka in 22.30 och det står ändå någon och tar emot.

”Vi erbjuder också ”Mobile Ticket” på tyska eller ”Camping-Tour-biljetten” på svenska och då köper man 10 övernattningar på en gång för 1600 kr och kan använda dem i Tyskland, Sverige och Danmark hos oss på First Camp eller vår partner Regenbogen. Det ger ett snitt på 160 kr natten vilket är oerhört prisvärt – gäller dock ej högsäsong”, fortsätter Gustaf.

Fler nyheter