Nyheter Husbil.se

KABE 60 år - firar med stor jubileumsfest

Madelene Kristensson 2017-03-06

I år fyller svenska husvagnstillverkaren KABE hela 60 år. Jubileet firas med en storslagen fest på Elmia i dagarna tre.

Det har nu gått sextio år sedan Kurt Blomqvist började skruva på sin första husvagn i Tenhult strax utanför Jönköping. I dag är KABE en av landets mest framgångsrika tillverkare, som även lagt till husbilar i sortimentet. Nu ska framgångssagan firas!

Den 17-20 augusti bjuds alla KABE-vänner in till en grandios jubileumsfest på Elmia med aktiviteter för hela familjen, underhållning, artister - och självklart världens största uppställning av KABE-fordon.

Under tre dagar kan du bland annat kika in en exklusiv visning av tillverkarens nyheter för 2018, dansa till både Charlotte Perrelli och Barbados, gå på jubileumsmiddag och följa med på fabriksvisning. Festen avslutas med ett maffigt jubileumsfyrverkeri lördagen den 19 augusti.


PRELIMINÄRT PROGRAM

Torsdag, 17 augusti

Inkörning, fabriksvisningar, AW-mat, underhållning med Charlotte Perrelli och DJ


Fredag, 18 augusti

Förhandsvisning av KABE 2018, fabriksvisningar, show med High Chaparall, trollkarl Jimmy Svärdhagen, AW-mat, Stand-up, DJ och underhållning med Cotton Club


Lördag, 19 augusti

Förhandsvisning av KABE 2018, fabriksvisningar, födelsedagsfirande med barnkören NOVA, Norrahammars musikkår samt gäster, tårta, jubileumsmiddag med underhållning, dans till Barbados, DJ och jubileumsfyrverkeri

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.