Nyheter Husbil.se

Kristinehamn - Platsen för dom som gillar livet på hjul!

Husbil.se 2018-11-12

Hösten 2014 arbetade Kristinehamns kommun fram en ny besöksplan utifrån de styrkor man ansåg Kristinehamn har. Att peka ut ”Fritid på hjul” som ett av besöksmålen var ett naturligt val för Kristinehamn eftersom det finns ett stort utbud av husvagn- och husbilsproducenter, generalagenter, återförsäljare, serviceställen och en mängd fina platser att uppleva.

Därav har det bildats ett nätverk av de aktörer i Kristinehamn som har något att erbjuda inom området köpa, serva och bo till husbils- och husvagnsbranschen. Med ett gediget samarbete träffas nätverket med jämna mellanrum för att se hur man kan hjälpa varandra.

- Vi är ett mecka av husvagns-och husbilsaktörer och det vill vi visa. Vi ger varandra mervärden i att lära känna varandra så att vi kan samarbeta, rekommendera varandra och öka attraktiviteten tillsammans, säger Maria Springfeldt.

Kristinehamn har en av Sveriges största återförsäljare av husbilar, innovativa företag inom tillverkning, boenden som bjuder på de mest härliga miljöerna, det anordnas mässor inom branschen, tilldelad pris som årets mest husbilsvänligaste kommun och mycket mer.

- Av en lång historia och gammal tradition med tillverkning av husvagnar har vi sett en mängd avknoppningar och utveckling till nya blomstrande företag och innovationer, till att idag ha en stark bransch som växer sig allt bredare och starkare. Vi tror att vi tillsammans kan bli större och starkare och än mer kunna bli Sveriges plats för husbils- och husvagnsentusiaster. Det ska vara enkelt, trevligt och givande att komma till oss i husbilsvänliga Kristinehamn.

Vi är redo och ser väl fram mot året 2019, avslutar Maria Springfeldt, sammankallande till nätverket Fritid på hjul.

Läs mer om nätverket här

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.