Nyheter Husbil.se

Ny funktion i Opus app

Madelene Kristensson 2015-04-30

Husbil.se har tidigare berättat om Opus Bilprovnings app som lanserades för snart ett år sedan. I den senaste uppdateringen finns två helt nya och unika funktioner med. 

Opus Bilprovning har nyligen släppt uppdateringar för Android och iOS av sin mobilapplikation. Nu kan användare av applikationen få påminnelser när det är besiktningsdags och söka viktig information om fordon.

Genom att fylla i registreringsnumret på sitt/sina fordon kan appen skicka en påminnelse när det är tid för besiktning. Appen håller reda på när fordonet senast genomgick en besiktning och varnar i god tid. Att boka tid för besiktning är inte heller några problem - Opus app innehåller redan funktionen som innebär att fordonsägare enkelt kan boka tid via mobilen.

Den andra funktionen, fordonsupplysningen, ska underlätta för personer som söker information om ett fordon. Här är det möjligt att via registreringsnumret få reda på eventuella anmärkningar och brister från den förra besiktningen, se när den senaste besiktningen genomfördes samt när nästa inställelseperiod är.

Dessutom kan användare finna information om miljö, hur många ägare fordonet har eller har haft, den senast registrerade mätarställningen samt om fordonet har körförbud.

Opus Bilprovningsapp är helt kostnadsfri och finns tillgänglig på både GooglePlay och Appstore för smartphones som stödjer Android version 4.0.3 eller senare samt iOS version 7.0 eller senare.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.