Nyheter Husbil.se

Nya P696D från Pilote

Husbil.se 2019-08-15

Vi hittar flera nyheter från Pilote inför säsongen 2020. Låt oss ta en närmare titt på nya P696D som tillhör den halvintegrerade Pacific-serien.

Med en längd på närmare sju meter (6.90 m) är den utformad för att tillgodose behovet av en husbil med stort utrymme, en lyxigare upplevelse för två. Vi hittar en stor lounge, rejält tilltagen boyta, rymligt kök samt bra förvaringsmöjligheter.

Med P696D introduceras också den nya och varmare designen. Mer elegans och med ljusare inredning skapas en mer harmonisk och ombonad miljö.

Boytan består av en ”face to face” sittgrupp i vardagsrummet som välkomnar upp till 7 personer med två stora bekväma säten. Bordet som mäter närmare två meter (1,89 m) är hopfällbart vilket gör att man lätt kan röra sig i husbilen. Stora fönster ger bra ljusgenomsläpp vilket vi uppskattar.

Bak i husbilen hittar vi det stora badrummet med dusch. Det erbjuds även ett högt förvaringsutrymme samt plats för två cyklar i garaget. När det gäller sovplatser, består sängen av en bred XXL-säng på 160 x 200 cm som går ner till 80 cm från golvet för att underlätta att kliva upp i sängen. En extra säng i vardagsrummet rymmer 2 gäster och gör det möjligt för P696D att erbjuda 4 sovplatser.

Du hittar mer modeller från Pilote här https://www.husbil.se/tillverkare/pilote/

Fler bilder:

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.