Nyheter Husbil.se

Specialbyggda husbilar från Nordic

Madelene Kristensson 2014-09-18

Nordic har länge tillverkat specialbyggda husbilar för myndigheter och företag. Nu tar man nästa steg och marknadsför produktionen för privatpersoner.

- Vi vill visa vår bredd och vilka möjligheter som finns att effektivisera livet för såväl resande säljare som privatpersoner, säger Nordics VD och delägare Per Grödevik till Elmia Husvagn Husbil.

Nordic har i drygt 20 år producerat husbilar med specialfunktioner för bland annat Polismyndigheten, bankkontor, vården och säljare. Nu kommer de specialbyggda husbilarna ut på marknaden.

- Vi vill skapa idéer och brinner för de effektiva lösningarna, säger Per Grödevik.

Källa: Elmia Pressbild Bild: Elmiamässan
Nordics VD Per Grödevik i Nordic Office

För säljare är husbilsmodellen Nordic Office ett utmärkt alternativ. Modellen ska göra det mer effektivt att resa runt med sovalkov, kök, demonstrationsyta, TV, kontorshörna och lastlucka för produktförvaring.

- Genom åren har det visat sig att man som säljare spar ungefär en resdag per vecka med den här typen av lösning. Dessutom har det inneburit ökad försäljning i och med att man tar med kunden till sin hemmaplan, konstaterar Per Grödevik.

Nordic VD berättar även att tillverkaren producerar specialbyggda husbilar till privatpersoner efter önskemål.

- Vi kan förverkliga kundens möjligheter.

Nordic presenterade sina specialbyggda modeller under årets Elmiamässa i september. Utöver kontorshusbilen för säljare introducerades en ny version av kundfavoriten Nordic Explore LBT.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.