Nyheter Husbil.se

Sunlights nyheter för 2024

Husbil.se 2023-01-24

Sunlight har presenterat flera nyheter för modellåret 2024. De kommer med flera nya modeller som har ett nytt och fräscht utseende.

Sunlight T 680 - nya modeller för 2024. Sunlight kommer med flera nya husbilar för modellåret 2024. 

Sunlight är kända för att vara ett äventyrsdrivet och ungt husbilsmärke. För modellåret 2024 gör de om både interiören och exteriören på alla fordon och gör husbilar som passar perfekt för dig som letar efter något utöver det vanliga. De nya modellerna får fräscha färger och nya detaljer. De kommer med ett nytt komfortbadrum och enastående möbler. Den stora förändringen för alla nya Sunlight-modeller för 2024 är de nya bakljuset med LED-teknik, med den LED-balk som sträcker sig över hela bredden. En annan nyhet är att man ta bort Sunlight-loggan för att enbart behålla palmen som tidigare funnits i loggan.

Nya färger på inredningen

I den nya designen finns de matchande färgkombinationerna Black Flow, Cozy Cottage and Dyna White. De lever upp till sitt namn och skapar en harmonisk och varm men samtidigt modern känsla.

Sunlight T 680 - nya modeller för 2024.

Små detaljer ger stora effekter

Det är de små detaljerna i den nya designen som ger störst effekt och skapar en snygg helhet. Dörrhandtagen, beslagen och klädkrokarna kommer i en mattsvart nyans som smälter in i interiören. Andra nyheter är den förfinade enkelsängdesignen, nya överskåp och sängloft i bakdelen. Många husbilar får ett extra tillval – en ny komfortdörr som är 63 centimeter bred med ett integrerat fönster och förvaringsfack.

Sportig design

Sunlights husbilar är kända för sitt snygga utseende med eleganta linjer. Det nya futuristiska utseendet definieras nu av gråa och svarta nyanser, medan dekalerna och det nya bakljusfästet framhäver det förstklassiga och sportiga intrycket. Utvecklingsteamet har lagt ner mycket tid på att förfina LED-baklyktorna med bryggljus och fått ett nytt signaturelement för varumärket.

Tre nya modeller – T 670S, T 680 and T 690L

En av 2024 års nyheter är tre nya halvintegrerade modeller – Sunlight T 670S, T 680 and T 690L. Alla husbilarna är baserade på Ford-chassit och fordonen är sportiga med svartmetallchassi och svarta aluminiumfälgar.

Sunlight T 680 - nya modeller för 2024. Sunlight T 680 och de andra nya modellerna finns i färgerna Green Trail, Performance Grey och Adventure Edition.

Sunlight T 670S har långbäddar, ett samlat badrum och halvdinette. Sunlight T 680 har långbäddar, delat badrum och halvdinette. Sunlight T 690L har queensbed, delat badrum och halvdinette. Sunlight T 670S har två eller fyra bäddar och Sunlight T 680 och T 690L har plats för upp till fem sovplatser vilket passar perfekt för större familjer. Köket har en spis med 12 volt, en stor diskho och ett absorptionskylskåp på 156 liter där frys är inkluderat.

Sunlights nya husbilar har två, fyra eller fem sovplatser. 

Sunlight T 670S är med sin längd på 6,99 meter kortare än de andra husbilarna, som är 7,36 meter. Alla tre har en bredd på 2,32 meter och är 2,93 meter höga. De har en takhöjd på 210 centimeter vilket gör husbilarna perfekta även för längre personer. Modellerna finns i de tre inredningsalternativen Green Trail, Performance Grey och Adventure Edition.

Sunlight T 680 har delat badrum.

Se alla husbilar från Sunlight

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.