Nyheter Husbil.se

Ägarbyte Stenåsa Stugor & Camping

Husbil.se 2019-01-11

Efter 15 år som ägare till Stenåsabadets Camping har Willy och Iréne Fredriksson valt att sälja verksamheten till Kent-Olof och Annicka Nord. Kent-Olof och Annicka kommer ursprungligen från Växjö men är sedan ca två år tillbaka bosatta i Färjestaden och de har varit mångåriga gäster på campingen. Kent-Olof har även jobbat i verksamheten under säsongen 2018.

  

Uttalande av de nya ägarna Kent-Olof och Annicka Nord:

”Under de 15 år som Willy och Iréne har drivit campingen har de gjort ett fantastiskt jobb för att skapa en camping och stugby med en lugn atmosfär i ett naturskönt område och med ett personligt bemötande till alla gäster. De har målmedvetet utvecklat campingen till vad den är idag, dragit in el, byggt nya servicehus och stugor, skapat en butiks- och caféverksamhet och för något år sedan så blev det en ny äventyrsgolfbana. Därmed har de även skapat en bra plats för människor att mötas och trivas på, såväl för besökare på campingen från världens alla hörn, som för boende i närområdet. Det är detta som Willy och Iréne nu lämnar över till oss att förvalta och vidareutveckla.

Vi är verkligen glada för att ha fått möjlighet att ta över Stenåsa Stugor & Camping och vår ambition är att fortsätta att verka i samma anda som Willy och Iréne har gjort. Målmedvetet och långsiktligt utveckla verksamheten och säkerställa att gästerna även fortsättningsvis ges möjlighet att uppleva lugnet över strandängarna, fågelsträcken längs med kusten och kunna ta sig en kopp kaffe och en smörgås i samklang med fågelsången, allt med ett glatt och personligt bemötande.”

Uttalande av de tidigare ägarna Willy och Iréne Fredriksson:

”Det har varit fantastiskt roligt att utveckla campingen till vad den är idag. Vi har haft förmånen att få planera, bygga och förverkliga de idéer som vi har haft för att ge våra gäster möjlighet till en skön, avkopplande och minnesvärd ledighet i världsarvet på sydöstra Öland. En av de största behållningarna med att driva campingen har varit att möta alla våra gäster under säsongen varav många har blivit återkommande bekantskaper och vänner genom åren. Det är också så vi har lärt känna Kent-Olof och Annicka då de har varit återkommande gäster under ett flertal år. Vi är övertygade om att de har rätt inställning och en bra kunskap för att utveckla och ta campingen vidare och vi önskar Kent-Olof och Annicka lycka till.”

Upplärning och överföring av all den kunskap som Willy och Iréne har skaffat sig genom åren har pågått sedan en tid tillbaka och de kommer även att vara tillgängliga för Kent-Olof och Annicka som stöd i samband med att den nya säsongen startar upp i april 2019. 

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.