Nyheter Husbil.se

Årets Ställplats korad

Madelene Kristensson 2015-09-16

Tidskriften Husbil & Husvagn har än en gång korat årets ställplats med hjälp av sina läsare.

Med 36 procent av läsarnas röster blev det Kaffeteriet i Borensberg som i år tog hem utmärkelsen "Årets Ställplats". Ställplatsen, som ligger belägen precis intill Göta Kanal med närhet till shopping och turistinformation, erbjuder ett nybyggt servicehus med de flesta bekvämligheter för husbilsägare på vägen.

- Helt fantastiskt! Vi har redan märkt av en ökning bara genom att vi nominerats men att vinna omröstningen hade vi inte vågat drömma om. Nu ska jag ta det lugnt och smälta att så många har röstat på oss, ett hjärtligt tack till alla!, säger ställplatsansvariga Catharina Rodling till tidskriften efter att vinnaren annonserats.

Kaffeteriet i Borensberg vann omröstningen klart före Tosteberga som tog hem andraplatsen med 23 procent av rösterna. Därefter var det jämt om tredje och fjärde plats mellan Bauergården (19 %) och Getterön Marina (18 %). Sist placerade sig Falu Gruva med 4 procent av rösterna.

- Att besöka Göta Kanal med husbil har blivit oerhört populärt. Många av våra läsare har gått från båt till husbil och de sjönära ställplatserna har överlag en populär ställning. Vinnaren Borensberg har inte bara ett svårslaget läge utan också ett påkostat servicehus med närhet till kafé, turistinformation och ortens butiker, kommenterar Husbil & Husvagns chefredaktör Jimmie Öbom.

Fler nyheter