Nyheter Husbil.se

Hyr husbil hos Campervan Sweden – Upptäck Sverige på fyra hjul

Husbil.se 2024-06-19

BETALT SAMARBETE CAMPERVAN SWEDEN

Campervan Sweden gör det möjligt för dig att upptäcka Sverige på fyra hjul. De hyr ut husbilar och campervans av högsta kvalitet med upphämtning i Stockholm och Göteborg så att du kan upptäcka Sverige på dina villkor.

Campervan Sweden har bara ett mål – att hjälpa dig att upptäcka Sverige. De har mer än tio års erfarenhet och efter att ha varit nummer ett i Island och Norge har nu Campervan Sweden etablerat sig i Sverige.

De hyr ut husbilar och campervans av högsta kvalitet och erbjuder ett brett utbud av stora och små fordon. Alla husbilar hyrs ut till konkurrenskraftiga priser och kundtjänst finns tillgänglig dygnet runt. De erbjuder dessutom personlig rådgivning och tips kring de bästa vägarna och platserna att besöka under din husbilssemester.

Fördelar med att hyra husbil 

Att hyra en campervan eller husbil är det bästa sättet du kan upptäcka Sverige på, särskilt om du har en budget. Reser du med husbil behöver du inte anpassa dig efter kollektivtrafiken och du har möjlighet att göra mer än bara dagsutflykter. Du kan dessutom övernatta på olika platser varje natt.

Därför ska du hyra husbil hos Campervan Sweden

Det finns många anledningar till att du ska hyra husbil hos Campervan Sweden:

  • De samarbetar endast med etablerade och pålitliga svenska företag som är specialiserade på att hyra ut husbilar och campervans. Utbudet av fordon kan därför variera beroende på vilken stad du hyr i.
  • De hyrde ut sitt första fordon på Island 2013. Idag finns de i två städer i Sverige – Stockholm och Göteborg.
  • De har de mest konkurrenskraftiga priserna i Sverige och erbjuder husbilar till en rimlig kostnad, samtidigt som kvaliteten på husbilarna är hög.
  • Bara de populäraste och pålitligaste husbilarna hyrs ut hos företaget. De lever efter mottot: “Kvalitet framför kvantitet”.
  • Kundtjänst-medarbetarna är i toppklass och återkommer till dig inom 30 minuter.
  • Hos Campervan Sweden hittar du den husbil och campervan som du letar efter, till marknadens lägsta pris, med professionell support hela vägen. Det finns fordon för två till sex personer förupphämtning i Stockholm eller Göteborg. Fria mil är inkluderat i priset.

Är du ute i god tid inför sommarsemestern och bokar i januari-mars har de bra erbjudanden.

På Campervan Swedens hemsida kan du läsa mer och hyra husbil

Här hyr du husbilar och campervans

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.