Nyheter Husbil.se

Camping på höstlovet 2021

Husbil.se 2021-10-04

Campinglivet behöver inte ta slut bara för att hösten är här – det finns flera campingar som har öppet även under hösten. Här får du tips på höstlovs-öppna campingar 2021 att upptäcka med husbilen. 

Höstlov på camping - ta med husbilen på höstlov.

När sommaren är slut stänger många campingar ner för säsongen och husbilen kanske ställs av och vinterförvaras. Men hösten är en fin tid att campa på och det finns flera anläggningar som har öppet året om, redo att ta emot campingsugna gäster oavsett årstid. Särskilt höstlovet är ett perfekt tillfälle att ge sig ut med husbilen tillsammans med barnen för att uppleva en av årets absolut färgstarkaste perioder på någon av Sveriges alla campingar.

Bästa campingarna att fira höstlovet på 2021


Här får du campingplatser som satsar på hösten och som erbjuder särskilda höstlovspaket och trevliga aktiviteter för hela familjen!


Hafsten Resort & Camping

Söndag 31 oktober – söndag 7 november

Fira halloween på Haftstens Resort & Camping.

Hafsten Resort & Camping är en femstjärnig camping som ligger på en halvö i Uddevalla med vacker utsikt över hav och öar. Det är en populär camping som har öppet året om.

Under höstlovet har Hafsten halloweentema för dig som önskar ta med barnen på en riktigt läskig campingsemester. Det kommer att finnas mycket att göra och något för hela familjen att roa sig med. De erbjuder aktiviteter som pumpakarvning, halloweenpyssel, spökklättring i den populära höghöjdsbanan, spökvandring, music quiz och tipspromenad med korvgrillning. Dessutom har det stora poolområdet med uppvärmt vatten öppet för alla badsugna gäster. Lagom till halloween förvandlas poolen till ett äkta spökbad! På menyn kommer campingen att erbjuda en god brasiliansk buffé.

På söndagen vecka 44 har du som checkar ut bonustid. Stuggäster checkar ut klockan 13 och och campinggäster checkar ut klockan 17.

Erbjudande:
- Bo i stuga 7 nätter, betala för 5. Pris från 5 975 kronor.
- Bo på campingtomt i 7 nätter, betala för 5. Pris från 2 975 kronor.

Halloweenaktiviteter köpes till för 495 kronor per familj. Buffén och höghöjdsbanan kostar extra och behöver förbokas.First Camp

Fredag 29 oktober – söndag 7 november


First Camp har ruskigt roliga höstlovsaktiviteter – och erbjuder mys och rys under hela lovet. Höstlov på First Camp sträcker sig i hela tio dagar med start fredagen 29 oktober. Sex av deras destinationer bjuder in till ett rysligt kul höstlov och på programmet står bland annat halloweenpyssel, spökparad med lyckodjuret Yessi och en spännande spökjakt. Du kan dessutom gå på filmkväll, spela utomhusbingo eller gå på tipspromenad.

Alla aktiviteter är gratis för gästerna och du kan bo i husvagn, husbil eller hyra en stuga.

Prisexempel:
- First Camp Hagön – Halmstad, pris från 269 kr/natt.
- First Camp Hökenös – Tidaholm, pris från 284 kr/natt.
- First Camp Nickstadsbadet – Nynäshamn, pris från 287 kr/natt.
- First Camp Råå Vallar – Helsingborg, pris från 325 kr/natt.
- First Camp Västerås – Mälaren, pris från 300 kr/natt.
- First Camp Ånnaboda – Örebro, pris från 295 kr/natt.

Fler nyheter