Nyheter Husbil.se

Caravan Stockholm är tillbaka

Husbil.se 2019-01-17

Den 14-17 februari kan campingentusiaster återigen besöka den populära husbil- och husvagnsmässan Caravan Stockholm. På Kistamässan i Sollentuna samlas intresserade från hela landet för att upptäcka, inspireras och få rådgivning av experter inom campingbranschen. Ett gyllene tillfälle att inspireras av nyheter men också ett bra tillfälle att prata med likasinnade och experter om saker man funderar över.

Upptäck, inspireras och få rådgivning

Caravan Stockholm är mötesplatsen för dig som funderar på att köpa husbil eller husvagn, som vill hitta nya tillbehör eller nya spännande resmål. Under fyra dagar i februari får du chansen att vägledas och få tips och inspiration av experter och utställare. Du kan även njuta av underhållning från artister och delta i seminarier, tävlingar och aktiviteter för hela familjen. Caravan Stockholm är mässan för dig som är nyfiken på den mobila livsstilen och intresserad av att lära dig mer om den. Att vandra runt på mässan med likasinnade och kunna klämma, känna och jämföra varumärken, modeller och utrustning gör att du kan förbereda dig inför säsongens campingsemester på bästa sätt. Passa på att se över vad du behöver inför sommarens tur eller prata med experter om lagar, regler och teknik.

Utställare och varumärken

Mässan är populär och fortsätter att bli bättre för vart år. I takt med att antalet campare ökar och ställer högre krav har också mässan förändrats och utvecklats. Mässan presenterar kontinuerligt nyheter på utställare och artister som kommer – vilka som redan är klara hittar du här. Bland årets utställare hittar vi bland andra lyxiga och prisbelönta varumärket Morelo samt nyheter från Karmann och Eura Mobil. Även italienska McLouis kommer att besöka mässan och visa upp sina diverse smarta lösningar för barnfamiljer.

Det finns en mängd utställare men också artister och underhållare. Klara för 2018 års mässa är exempelvis Lotta Engberg, som kommer att uppträda den 17 februari. Med sju melodifestivaler bakom sig kommer Lotta leverera en hejdundrandes show för mässans besökare. Den 16 februari gästas mässan av prisbelönta komikern Tobias Persson. Som ett led inför sin nya show kommer han att bjuda på skratt och underhållning av högsta nivå. Passa på att ta en paus från husbilar, husvagnar och tillbehör och ansträng skrattmusklerna ett tag. Caravan Stockholm är väl värt ett besök för hela campingfamiljen!

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.