Nyheter Husbil.se

Ny VD för Erwin Hymer Group

Madelene Kristensson 2015-09-24

Erwin Hymer Group Sverige har tillsatt en ny VD.

Ny VD för Erwin Hymer Group i Sverige är Erik Uppsäll, som kommer från en tjänst som försäljningsdirektör hos Fiat Chrysler Automobiles Sweden AB.

- Med Erik Uppsäll i spetsen stärker vi upp organisationen och ökar förutsättningarna att nå våra mål. Erik kommer att utveckla återförsäljarnätet, säkerställa rutiner och leda hela gruppens arbete. Hans erfarenhet är värdefull för oss och han är förberedd för uppdraget. Därför är vi så glada att kunna presentera honom som ny medarbetare och VD för Erwin Hymer Group Sverige, säger Aner Engstrand, delägare, i ett pressmeddelande.

59-åriga Uppsäll har en gedigen karriär inom bilbranschen bakom sig och är en van rallyförare. Han kommer att verka från huvudkontoret i Örebro.

- Jag ser fram emot att sätta mig i en för mig ny bransch och tänker dra nytta av mina erfarenheter från bilvärlden. Som rallyförare älskar jag hög fart mot tydligt mål och då krävs snabba beslut. Min roll i företaget blir både arr gasa och bromsa. Fokus är fortsatt utveckling samtidigt som vi måste säkerställa påbörjade processer. Förhoppningsvis kan jag utifrån mina tidigare erfarenheter bidra med nya infallsvinklar och tillsammans med mina kollegor driva utvecklingen av Erwin Hymer Group, kommenterar Erik Uppsäll i pressmeddelandet.

Fler nyheter