Nyheter Husbil.se

Nu kan du hyra husbil hos Europcar

Husbil.se 2023-06-27

BETALT SAMARBETE MED EUROPCAR

Att upptäcka Sverige med husbil har blivit allt vanligare. Hos Europcar kan du hyra husbil från 6 650 kronor per vecka och husbilarna finns att hyra i Stockholm, Göteborg, Malmö, Visby, Kalmar och Halmstad.


Europcar är mobilitetsföretaget som satsar på flera olika typer av mobilitet ­– inte bara klassisk biluthyrning. Hos Europcar kan du hyra nya och toppmoderna husbilar och campingbilar från Volkswagen. Under högsäsong kan du hyra från en upp till flera veckor och under lågsäsong finns det möjlighet att hyra kortare perioder.

– Förra året såg vi en stor efterfrågan på våra husbilar och campingbilar och inför årets säsong ser vi redan nu att det håller i sig. Därför känns det väldigt kul att vi nu förbättrar tillgängligheten för våra kunder och erbjuder möjligheten att hyra även i Malmö, Visby, Kalmar och Halmstad. Det ligger helt rätt i tiden med fullt utrustade husbilar, säger Niclas Haslum, Marketing Manager på Europcar Sverige.

Hyr husbil från 6 650 kr/vecka

Hyr din husbil i Stockholm och Göteborg för knappt 6 650 kr per vecka hos Europcar. I priset ingår 300 kilometer per dag, försäkring med självrisk och obligatoriska avgifter som till exempel trängselavgift. Du väljer om du vill ha hemleverans, in- och utvändig tvätt och skadekostnadseliminering. Hyr du husbilen två veckor eller längre ingår fri körsträcka.

Här kan du hyra husbil från Europcar

Tillgängligheten är viktig, därför utökar Europcar inför 2023 antalet platser där det går att hyra husbil. Europcars husbilar finns att hyra i Stockholm, Göteborg, Malmö, Visby, Kalmar och Halmstad.

I år är det högt tryck på husbilarna – Halmstad är nästan fullbokade under högsäsong. Därför är det dags att boka redan idag!

Välj mellan lågsäsong och högsäsong

Under lågsäsong går det att hyra kortare perioder (tre dagar) och under högsäsong är det veckovis uthyrning som gäller. Högsäsong är perioden från 21 juni till 13 augusti 2023.

Hyr husbil eller campingbil

Europcar erbjuder toppmoderna husbilar och campingbilar från Volkswagen. Välj mellan den lilla men välplanerade husbilen Volkswagen Grand California 600 och den kompakta men rymliga campingbilen Volkswagen California Ocean.

Volkswagen Grand California 600

Volkswagen Grand California 600 är en husbil som innehåller allt du behöver för att ta dig runt på vägarna och för att övernatta på camping eller där du känner för. Husbilen har en smart konstruktion med innovativa lösningar – vilket ger ett behagligt rullande semesterhus.

I förhållande till sitt yttermått är husbilen förvånansvärt rymlig och den har fyra sovplatser. Köket har gasolbrännare och ett kylskåp på 70 liter med inbyggd frys. Badrummet är utrustat med toalett, handfat och dusch.

- Pris från 8 680 kr/vecka

Volkswagen California Ocean

Volkswagen California Ocean är en campingbil med plats för upp till fyra personer med sovutrymme i två plan. Den är smart inredd med ett uppfällbart tak, ett rejält kök med två gasplattor, diskho, kylskåp och utedusch.

Campingbilen är liten och kompakt och klarar smala passager och kullerstenar lika bra som motorväg – vilket gör den mycket mångsidig.

- Pris från 6 650 kr/vecka

Hyr campingbilen Volkswagen California Ocean på någon av Europcars uthyrningskontor. 

Här hyr du din husbil eller campingbil hos Europcar

Fler nyheter