Nyheter Husbil.se

Hyr husbil hos Europcar

Husbil.se 2024-06-23

BETALT SAMARBETE MED EUROPCAR

Att upptäcka Sverige med husbil har blivit allt vanligare. Hos Europcar kan du hyra husbil från 6 650 kronor per vecka och husbilarna finns att hyra i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Halmstad.


Europcar är mobilitetsföretaget som satsar på flera olika typer av mobilitet ­– inte bara klassisk biluthyrning. Hos Europcar kan du hyra nya och toppmoderna husbilar och campingbilar från Volkswagen. Under högsäsong kan du hyra från en upp till flera veckor och under lågsäsong finns det möjlighet att hyra kortare perioder.

– Förra året såg vi en stor efterfrågan på våra husbilar och campingbilar och inför årets sommarsäsong ser vi redan nu att det håller i sig. Det ligger helt rätt i tiden med fullt utrustade husbilar, säger Åsa Nihlvin, Produkt- & Marknadschef på Europcar Sverige.

Här kan du hyra husbil från Europcar

Tillgängligheten är viktig, därför erbjuder Europcar utlämning på flera platser i Sverige. Inför sommaren 2024 finns husbilar att hyra i Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Halmstad. I år är det högt tryck på husbilarna – Halmstad är nästan fullbokade under högsäsong. Därför är det dags att boka redan idag!

Välj mellan lågsäsong och högsäsong

Under lågsäsong går det att hyra kortare perioder (tre dagar) och under högsäsong är det veckovis uthyrning som gäller. Högsäsong är perioden från 19 juni till 12 augusti 2024.

Hyr husbil eller campingbil

Europcar erbjuder toppmoderna husbilar och campingbilar från Volkswagen. Välj mellan den lilla men välplanerade husbilen Volkswagen Grand California 600 och den kompakta men rymliga campingbilen Volkswagen California Ocean.

Volkswagen Grand California 600

Volkswagen Grand California 600 är en husbil som innehåller allt du behöver för att ta dig runt på vägarna och för att övernatta på camping eller där du känner för. Husbilen har en smart konstruktion med innovativa lösningar – vilket ger ett behagligt rullande semesterhus.

I förhållande till sitt yttermått är husbilen förvånansvärt rymlig och den har fyra sovplatser. Köket har gasolbrännare och ett kylskåp på 70 liter med inbyggd frys. Badrummet är utrustat med toalett, handfat och dusch.

- Pris från 8 680 kr/vecka

Volkswagen California Ocean

Volkswagen California Ocean är en campingbil med plats för upp till fyra personer med sovutrymme i två plan. Den är smart inredd med ett uppfällbart tak, ett rejält kök med två gasplattor, diskho, kylskåp och utedusch.

Campingbilen är liten och kompakt och klarar smala passager och kullerstenar lika bra som motorväg – vilket gör den mycket mångsidig.

- Pris från 6 650 kr/vecka

Hyr campingbilen Volkswagen California Ocean på någon av Europcars uthyrningskontor. 

Här hyr du din husbil eller campingbil hos Europcar

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.