Nyheter Husbil.se

Betala mindre med First Camps Campingtourbiljett

Husbil.se 2018-02-09

2017 års succé med en speciell Campingtourbiljett som gav gäster i husbil, husvagn och tält en speciell möjlighet är tillbaka. Det ger dig som campare chansen att uppleva mer och betala mindre – på ett enkelt och smidigt sätt!

Förra årets Campingtourbiljett blev en succé bland campingentusiaster och är nu tillbaka. Genom ett samarbete med tyska campingkedjan Regenbogen kan man nu erbjuda 24 destinationer i Sverige, Danmark och Tyskland – från Luleå i norr till Ladbergen i mellersta Tyskland.

Öppnar dörrarna till Europa

Genom att köpa Campingtourbiljetten får du som campare chansen att upptäcka härliga smultronställen i Sverige, Danmark och Tyskland. Biljetten kostar 1600 kronor och gäller för 10 övernattningar – ett perfekt sätt för den nyfikne att utforska och hitta nya favoriter. Tyskland har de senaste åren klättrat på resebarometern som en av svenskarnas favoritresmål. Samtidigt har husbilen blivit allt mer populär, vilket bidrar till samarbetet som gör Campingtourbiljetten möjlig.

”Nya resmönster och mobilare gäster kräver nya produkter och en allians som den vi har med Regenbogen öppnar upp just för detta. Allt fler väljer en mobil boendeform och det är något som vi som Sveriges ledande campingkedja inte bara måste anpassa oss efter utan vill leda utvecklingen av. Campingtourbiljetten är en fördel man ska ha på vägen och en unik produkt vi är glada över att erbjuda våra gemensamma gäster”

Gustaf Söderbaum, marknads- och försäljningschef First Camp

Campingtourbiljetten ger förmånliga priser på övernattningar under för- och eftersäsong, det vill säga från januari till maj och från september till december. Den är giltig på samtliga av First Camps och Regenbogens destinationer i Sverige, Danmark och Tyskland och kan köpas på samtliga av First Camps och Regenbogens anläggningar samt på Caravan Stockholm den 15–18 februari. Är du intresserad av att veta mer om Caravan Stockholm? Läs mer om mässan här.


Fler nyheter