Nyheter Husbil.se

Gratis språkkurser hos First Camp i sommar

Husbil.se 2019-04-01

Ingen har väl missat att man med en Camping Tour Ticket från First Camp kan upptäcka vackra destinationer i både Sverige, Norge, Tyskland och Danmark till ett schysst pris. Husbil.se kan dock avslöja att ledningen hos First Camp planerat en stor sommarkampanj för att attrahera fler att köpa just en Camping Tour Ticket.

Vi har upptäckt att många av våra gäster i Sverige kände sig osäkra på språket i länder som Tyskland och Danmark vilket minskar nyttan av vår Camping Tour Ticket. Eftersom vi alltid arbetar med gästupplevelsen i fokus kändes det som att vi behövde agera och hjälpa till säger Gustaf Söderbaum, marknadschef på First Camp.

Efter ett extra ledningsmöte idag kan nu Husbil.se avslöja att First Camp kommer erbjuda alla sina gäster ett gratis språkpaket när man köper sin Camping Tour Ticket.

Förutom en bok, innehållande både bilder, gester och de 99 vanligaste fraserna man behöver som campinggäst på norska, danska och tyska kommer även en T-shirt med texterna “Ich verstehe deutsch”, ”Jeg snakker norsk” och ”Jeg forstår dansk” att inkluderas i paketet.

Det är redan en succé, på bara några timmar nu på förmiddagen har vi sålt över 350 Camping Tour Tickets med dessa paket, vi måste trycka upp fler T-shirts innan vi kan sälja mer säger en glad Gustaf Söderbaum på First Camp. 

Fler nyheter