Nyheter Husbil.se

Hus på Hjul 2015

Madelene Kristensson 2015-05-11

Hus på Hjul är den helt nya mässan för husvagns- och husbilsentusiaster.

Källa: Looping Events Bild: Hus på Hjul

Den 15-16 maj, med tjuvstart den 14 maj, har det blivit dags för Hus på Hjul. Mässan, som arrangeras för allra första gången, äger rum på Bråvalla flygfält i Norrköping och bjuder in till utställningar, aktiviteter, marknad och det mesta som hör campinglivet till.

TRUBADURKVÄLL

Varje kväll, torsdag till lördag, bjuds besökare på underhållning i form av en trubadur. En av Sörby Herrgård komponerad BBQ-buffé kommer kunna avnjutas i takt med musiken.

DANS- OCH FESTKVÄLL MED TITANIX

Det välrenommerade dansbandet Titanix besöker Hus på Hjul för en helkväll. På fredagskvällen är det inget annat än att snöra på sig dansskorna som gäller.

CAMPING

På mässområdet kommer det finnas camping utan elanslutning. Gråvatten- och latrintömning sker på campingområdet, likaså vattenpåfyllning. Det kommer även finnas tillgång till duschar och vattentoaletter. Campingen håller öppet från torsdag till söndag.

PRIVATMARKNAD LIVE

En unik marknad för dig som önskar sälja din husbil eller husvagn. Genom att boka plats dagarna innan mässan kan du på området ställa upp fordonet för besökare.

PROVKÖRNINGSBANA

På mässområdet finns en specialbyggd provkörningsbana där besökare kommer kunna provköra och jämföra husbilar.

KLASSISKA HUS PÅ HJUL

Klassiska Hus på Hjul är nostalgitrippen som ger besökare möjlighet att kika in ekipage från en svunnen tid. Upptäck husvagnar från upp till femtio år tillbaka!

MÄNNISKANS BÄSTA VÄN

Hus på Hjul är även en mässa för dig med tassar! Under hela lördagen arrangeras aktiviteter för våra fyrbenta vänner.

BUGGKURS

Slå två flugor i en smäll: få härlig motion och lär dig bugga på samma gång! Varje kväll under mässan är det möjligt att träna in buggens steg och svängar.

MUSIK OCH QUIZ

I restaurangtältet kommer det bjudas på musikunderhållning och quiz alla tre dagar.

GRILLMÄSTAREN

Under mässan kan du testa dina grillkunskaper under Hus på Hjuls alldeles egna Grillmästerskap. Tio lag gör här upp om segern.

HOLE IN ONE

Glöm inte att packa ned golfklubborna innan du styr av till Hus på Hjul. På mässan kan man nämligen slipa på sving och chip med hjälp av spelare från Norrköpings Golfklubb.

VÅRRALLY MED VETERANBILSKLUBBEN

Norrköpings Veteranbilsklubb kommer lördagen den 16 maj anordna sitt årliga vårrally. Dessutom besöker de mässan för manöverprov.

Biljetter finnes hos Ticnet

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.