Nyheter Husbil.se

Husbilar som passar barnfamiljen

Husbil.se 2021-07-19

Är du intresserad av husbil som passar en barnfamilj? Vi har gått igenom flera nya modeller och väljer att titta närmare på fyra av dem. Se vilka här.

Burstner Elegance I840 G

Vacker både invändig och utvändig. Elegance är en välutrustad husbil fylld med detaljer som ger dig en lyxig färd med plats för hela familjen. Husbilen har dessutom ett lågprofilschassi för god komfort längs vägarna. Utvändigt hittar vi bl.a. garagedörrar med enhandsmanövrerat lås, fönster med aluminiumkarm och tak av glasfiberarmerad plast.

Tar vi ett steg in i Elegance noterar vi direkt den mycket generösa panoramasikten. Med en ståhöjd på strax över två meter får man även en god känsla av rymd. Kul detalj som funkar perfekt vid sagostunden är att sittgruppen har svängbara läslampor. Det finns även en direkt och indirekt belysning.

Läs mer om Burstner Elegance I840 G


Laika Kreos 7012

Italienska Laika är duktiga på att skapa en lugn och mysig atmosfär i sina husbilar. Även här arbetar man mycket med den indirekta belysningen som ger en stilren känsla. Med denna lyxiga helintegrerade husbil kommer du och din familj att trivas riktigt bra. Vi uppskattar bland annat att man med en enkel knapptryckning snabbt kan skapa mer rymd för familjen genom att snabbt höja och sänka dubbelsängen.

Flera laddningsmöjligheter finns också för barnfamiljens ständiga behov av att ha telefoner och surfplattor redo. Med ett bluetooth ljudsystem från Pioneer blir stämningen i bilen snabbt på topp. Kreos 7012 är en rymlig husbil för barnfamiljen som erbjuder fem sovplatser och fyra bältade platser.

Läs mer om Laika Kreos 7012


Kabe Travelmaster Classic x740 LGB

När du väljer KABE vet du att det är en husbil som är byggd för åretrunt-användning i det skandinaviska klimatet. Den är utrustad med den senaste tekniken och många smarta lösningar som gör husbilslivet precis så enkelt och avkopplande som du vill att det ska vara.

Husbilen erbjuder goda lastutrymmen vilket gör den väl passande för barnfamiljen. Tack vare en stor utvändig lucka kommer du smidigt åt ditt bagage i lastutrymmet. ”Bulan” på taket ger möjlighet till extra sovplats över dinetten, totalt erbjuds sex stycken sovplatser.

Classic-serien, som är Kabes instegsmodell har fått mer belysning. Nu hittar du LED-belysning i både hyttskåp och bänkskiva, och en dimbar taklampa längst bak i bilen, perfekt för avkoppling. Vi uppskattar även att dynorna har antislip-beklädnad på undersidan som gör att de alltid ligger på plats, med barn i bilen är just dynor något som snabbt får egna fötter. Ur säkerhetssynpunkt gillar vi att alla lådor och luckor är utrustade med soft-close och centrallås.

Läs mer om Kabe Travelmaster Classic x740 LGB


Adria Matrix Nordkapp M 670 SC

Adria levererar husbilar designade för boende och funktion. För en barnfamilj är just Matrix Nordkapp Edition M 670 SC extra intressant.

Fem bältade platser och fem sovplatser erbjuds vilket välkomnar även den större barnfamiljen.

Som uppvärmning av husbilen gäller vattenburen centralvärme och golvvärme från Alde. Med panoramafönster får alla bra sikt utåt och samtidigt blir den invändiga upplevelsen trevlig och ljus. Vi uppskattar det bakre sovrummet som ger, i förhållande mot jämförbara modeller i prisklassen, en lyxig känsla. Ett extra plus för den smidiga och elektriskt nedsänkbara sängen fram. Kök i vinkel, bra storlek på kylskåpet och spis med 3 brännare gör matlagningen till et nöje. En barnfamilj kommer kunna utnyttja Nordkapp M 670 SC ordentligt.

Läs mer om Adria Matrix Nordkapp M 670 SC

Fler nyheter