Nyheter Husbil.se

Ny trend från Dethleffs

Madelene Kristensson 2015-08-24

Dethleff presenterar en helt ny serie inför säsongen 2016 - TREND. 

TREND-serien består av en delintegrerad husbil samt en husbil med alkov, och har utvecklats för den sportigare kunden. Dethleffs nya serie ska erbjuda en elegant och modern husbil, med ett utpräglat sportigt utseende.

TREND Delintegrerad kommer i tre T-modeller: T 6617, T 6777 och T 6857 som samtliga har upp till tre sovplatser. Husbilen är byggd från ett Fiat lågchassi med en total höjd om 2,67 meter, och har en bodel fri från nivåskillnader, vilket ökar säkerheten. Fordonet är enligt tillverkaren "smart och sparsam" och erbjuder "allt du behöver för en bekväm husbilssemester". Husbilen har utrustats med Thetford kylskåp, Truma gasvärmepanna Combi 6, Thetford kassettoalett samt har en smart rumsindelning.

TREND Alkov kommer i modellerna A 5887 och A6977, med maximalt fem sovplatser vardera. Modellen är perfekt för familjen, där en ståhöjd om närmare två meter och en tilltänkt rumsindelning skapar utrymme för samtliga. Husbilen erbjuder ett väl utrustat kök, behändiga hygienutrymmen samt en klassisk dinettsittgrupp. Sittgruppen kräver dessutom inte att förar- och passagerarstolarna snurras, utan har tillräckligt med plats för alla. Dinetten kan även omvandlas till ytterligare en sovplats.

TREND-serien har utrustats med ett bakre garage med plats för fritidspackning och sportutrustning. Tack vare en sänkt bakdel och uppfällbara våningsbäddar i modellen A 5887 är förvaringsutrymmet högt. 

Källa: Bild: Dethleffs
TREND Delintegrerad

Källa: Bild: Dethleffs
TREND Alkov

Fler nyheter