Nyheter Husbil.se

2022-års modeller från LMC

husbil.se 2022-02-25

LMC beskriver själva år 2022 som ett modellår med många smarta lösningar ombord. Dessutom med en dynamisk design och höga säkerhetsstandarder. Här får du två nya husbilsserier från LMC.

LMC går in i 2022 med två starka serier i sin portfölj – Cruiser och Tourer. 

Cruiser-serien

Cruiser gjorde sin offentliga debut förra sommaren.

- Med en ny uppdaterad design i trä och ljusa klädslar är det enkelt att trivas i den nya Cruiser. Modellen bygger på det populära FIAT-chassit och finns i tre olika modeller, säger William Forsström, Sales Manager på LMC.

Cruiser, ny modell för 2022.

Den nya Cruiser-serien finns i tre olika modeller. 

Cruiser, ny modell för 2022.Husbilsserien har en uppdaterad design i trä och ljus klädsel. 

Tourer-serien

LMC: s andra stora höjdpunkt för 2022 är Tourer-serien som nu har lanserats. Den nya Tourer-serien hör hemma strax under mellanprissegmentet, idealiskt utformad för par och familjer.

- I Tourer-serien har de satsat på ett skandinaviskt formspråk med ljusa detaljer i kombination med gråa inslag, det ger en härlig rymd i husbilen. De har även kompletterat med en sportigare look utvändigt. Modellen kommer också att erbjudas med taksäng och heter då Tourer Lift och finns i tre olika utförande, säger William Forsström.

Husbilsserien Tourer Lift som beskrivs som ett lätt alternativ med stora möjligheter och en prisvärd allroundhusbil. Tourer Lift H 730 G är en av fyra genomtänkta planlösningar. Den har en drop-down-säng och höjden kan enkelt och elegant höjas upp under dagen för att ge plats åt annat. Samtidigt går det snabbt att göra sängen tillgänglig vid behov.

- Med den nya planlösningen erbjuder vi reseentusiaster ännu fler alternativ. Tourer erbjuder bekväm, avkopplande körning kilometer efter kilometer, liftversionen – liksom nya H 730 G med en total höjd på 2,87 meter – är lättmanövrerad, även för husbilsdebutanter, säger Bodo Diller, varumärkeschef för LMC.

De olika planlösningarna i Tourer-serien är designade för att passa både små och stora familjer. Modellen Tourer Lift H 730 har en planlösning som ger plats för upp till sex personer medan modellen Tourer T 660 G passar bättre för par eller de som inte är fler än två till tre personer på resan. Komforten är hög med fina detaljer ombord som gör upplevelsen ännu trevligare. Skåpen är extra breda vilket ger mycket förvaringsutrymme. Enkelsängarna går att göra om till en stor dubbelsäng. Badrummet har en skjutbar del som ger mer utrymme för vård och hygien och dessutom gör det enklare att använda toaletten. Komfortentrédörren är större och är 70 centimeter bred. För en ökad körsäkerhet är husbilen utrustad med backkamera.

Tourer, ny modell från LMC.

Den nya Tourer-serien finns i åtta olika planlösningar och passar till både par och större familjer. 

Tourer, ny modell från LMC.Husbilen har ett skandinaviskt formspråk med ljusa detaljer i kombination med gråa inslag.

Tourer, ny modell från LMC.Väljer du Lift-versioner är denna utrustad med en drop-down-säng, som inte syns när den är upphissad. 

Tourer, ny modell från LMC.

Jämför och upptäck LMC - du hittar hela deras utbud av husbilar här.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.