Nyheter Husbil.se

Aldrig förr har det varit mera rätt att åka husbil

Husbil.se 2020-03-31

KRÖNIKA AV LARS JARLERUD
Trosa den 31:a Mars 2020

En stor undersökning i Norge gjord av Östfoldforsking visar på fördelarna med att åka husbil jämfört med alla andra semesterformer, endast semester i hemmet är bättre. 

Husbilåkande har en mycket lägre påverkan på klimatet än alla andra jämförbara semesterformer. (se hela undersökningen på https://www.ostfoldforskning.no/no/publikasjoner/Publication/?id=2453

Varför inte besöka din närmaste återförsäljare av husbilar och boka en ny eller begagnad husbil, just nu kan dom erbjuda er en snabb leverans av fordon i lager. Tveka inte slå till nu.

För er som redan har husbil, packa in era saker i bilen, handla lite gott att äta och dricka, styr kosan mot en vacker sjö eller marina, ut på en skogsväg eller besök en lantgård. Det finns massor av fina ställplatser i vårt långa fina land.

Väl framme ringer ni mormor & morfar/farmor eller farfar och kollar så att allt står rätt till. Ni som är mor & farföräldrar och ute med husbilen ringer till barnen, och berättar att ni mår toppen på er husbilstur.

När dom samtalen är klara, slår ni av telefonen, stänger av tv och tar fram ett klassiskt sällskapsspel som Yatzy, Monopol eller varför inte bara en kortlek, umgås och mys. Det viktigaste är inte att vinna utan att deltaga, för ni är väl inte som mig ”en dålig förlorare”.

Glöm inte att slå på telefonen någon gång per dag, så era nära och kära kan nå er.

Ut och njut, och ta vara på varandra.

Hälsingar
Lars Jarlerud
Senior adviser
Euro Caravan & Consulting AB 

Fler nyheter