Nyheter Husbil.se

Camping på höstlovet

Husbil.se 2020-10-05

Höstlovet närmar sig med stormsteg och kanske vill ni passa på att hitta på något tillsammans, hela familjen? Höstlovet är ett perfekt tillfälle för att ge sig ut med husvagnen eller husbilen och uppleva en av årets färgstarkaste perioder på någon av Sveriges alla campingar. Här hittar du några tips på höstlovs-öppna campingar.

Höstlovsskoj på Apelviken i Varberg

På Apelviken finns det plats för hela din familj att bo, äta, trivas och framförallt - fira halloween! De erbjuder ett halloweenpaket för de familjer som känner sig manade att möta lite läskigheter ihop. Du får ett kit med halloweenpynt när du anländer som du kan inreda husvagnen eller husbilen med. Sedan är veckan fullspäckad av olika roliga, och ibland läskiga, aktiviteter. Till exempel kan ni delta i pumpaverkstaden eller spökvandringen. 

Isaberg Mountain Resort för ett aktivt höstlov

Isaberg Mountain Resort ligger i Gislaved och är ett perfekt resmål på höstlovet för familjer som gillar att vara aktiva. Vill kan ni då göra där? Jo, det ska vi berätta. Det finns Rodelbana, Moutainikespår, Höghöjdsbana, tipspromenad, bastuflotte, hinderbana, äventyrsgolf, Kanot, Kajak, och SUP (stand up paddleboard). Som du förstår rör det sig om en äventyrlig semester!

Upplev Lost City hos Gustavsvik i Örebro

Mellan 22 oktober och 1 november tar Lost City plats på Gustavsviks camping i Örebro. Det kommer att bli Sveriges största badäventyr! Gillar dina barn äventyr? Gillar de att bada? Då finns det nästan inget bättre alternativ än Lost City. Inte bara finns Sveriges längsta vattenrutschbana där utan en helt ny värld kommer att väckas till liv i den bortglömda och möra djungelstaden!

Spöklov i Dalarna

Vill du ha en gastkramande spöklovshelg? Då ska du bege dig till härtat av Dalarna 29 oktober till 2 november med hela familjen. Det spöklika firandet går att besöka både i Mora och Orsa. Bor gör du antingen på Orsa Camping eller Mora Parken. Spöklovet tar plats på såväl campingarna som närliggande naturreservat och djurparker, som till exempel Orsa Grönklitt och Orsa Rovdjurspark.

Halloweenbus och äventyrsbad i Fyrishov

Om ni är en familj som gillar bus och att samtidigt bli lite skrämda? Då kanske ni ska ta med husbilen eller husvagnen till Fyrishov Stugby och Camping. Där kommer nämligen massa spännande spökerier utspela sig under halloweenhelgen. Spänningsmusik, dinosaurier, busiga baciller och skelett som retas kommer att finnas på plats i Fyrishovs stora äventyrsbad. Det blir kanske lite läskigt men passar garanterat för alla i familjen, även fegisarna!

Fler nyheter