Nyheter Husbil.se

Campingens Dag i Halland

Emelie Johansson 2014-06-04

Sommaren är här och campingsäsongen är i full uppstart. Nu till helgen, närmare bestämt på lördag den 7e juni kommer campingplatserna runt i Halland att fira ”Campingens dag”, ett evenemang där människor får chansen att mötas på campingplatser runt om i Halland och ta del av campinglivet och aktiviteter.

Det råder ingen tvekan om att Halland är ett populärt län att campa i. I regionen finner man bland annat staden Halmstad som i år blev utsedd till ”årets sommarstad 2014” via en omrösning som gjordes av reseguiden.se.

Campinganläggningarna runt om i Halland är väldigt populära och omtyckta bland campingresenärer. Nu till helgen är det premiär för evenemanget Campingens Dag. Tanken är att evenemanget ska bli en tradition och firas den första lördagen i juni varje år.

Under evenemanget kommer campare som besökare Hallands campingplatser att kunna ta del av massvis med roliga aktiviteter och erbjudanden. På schemat står bland annat morgongympa, tipspromenad, filmkväll, segway-körning, utställningar, ansiktsmålning, äventyrsgolf, trampbilsrace och mycket mer.

Det blir alltså en riktigt härlig och inbjudande dag med familjevänliga aktiviteter. Några av campinganläggningarna som kommer att ha öppet hus under evenemangets gång är bland annat Vilshärads Camping, Björkängs Havsbad, Haverdals camping, Hagöns camping med flera.

Evenemanget är ett initiativ av nätverket Camping Halland med 23 campingföretag och samordnas av Region Halland och avdelningen halland.se

Fler nyheter